Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi ez a hasfájós betegség...

Mi ez a hasfájós betegség most, nálatok is van?

Figyelt kérdés
A héten a kisfiam iskolájában többen is hazamentek erős hasfájással, 2 tanár is ezért nem volt a héten. Tegnap este neki is ment 2x a hasa, most meg azt mondja, hogy nagyon fáj a hasa. December közepén elkapta a hányós hasmenéses vírust, de akkor hányt is, lázas is volt. Ez most megint az lehet vagy más?

#betegség, gyerek, hasfájás, hasmenés,
jan. 12. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

3évesem csütörtökön hazajött az oviból. Hőemelkedése volt. Péntek semmi baja szinte. Tegnap óta egész nap sír mert fáj a hasa. Hasmenése is van meg fél óránként hány.

Tegnap a 6évesem is elkezdett hányni, neki is pokolian fáj a hasa.

Máskor a hasmenés - hányás 1 nap szokott lenni. Most 2.napja szenvednek

jan. 12. 10:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekünk is többször volt már ez a hányás hasmenés, de ilyen erős hasfájással még nem járt eddig.
jan. 12. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Brutál.

Az én gyerekeim eddig sosem voltak olyan betegek, hogy feküdjenek egész nap. Ha 40fokos lázuk van is legalább játszanak.

Most tegnap óta fekszik mind a 2 és csak sírnak.

1#

jan. 12. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ősszel volt ilyesmi betegségem. Először csak kisebb emésztési problémának gondoltam, puffadás, állandó böfögés, enyhe hányinger, kisebb étvágy, aztán megjelent az erős hasfájás és a durva hasmenés, nagyfokú étvágytalanság. Az volt a furi a betegségben, hogy a hasfájás non stop volt, és ha elmentem vécére, utána se enyhült egy pár percre sem. Pár nap alatt múlt el, de már gondolkoztam azon, hogy ki ne száradjak, mert hányni ugyan nem hánytam, de alul kb. minden kijött belőlem.
jan. 12. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Egész délután lázasak voltak 😥
jan. 12. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekunk teli szunetben volt ilyen, 1 napig szurt mindenkinek a bele es fostunk, hanyas most nem volt. Az lement karacsony elott. Borzaszto.
jan. 14. 17:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!