Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Tapasztalt már olyat valaki,...

Tapasztalt már olyat valaki, hogy a védőoltás utáni napon lement 35re a gyerek testhőmérséklete? Esetleg olyant, hogy éjszaka felébred, rémülten kiabál és kapkod a fejéhez. Nem lehet megnyugtatni.

Figyelt kérdés

jan. 10. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Mivel merted es hol? :D
jan. 10. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

A 15 hónapos MMR oltásnak szoktak kellemetlen utóhatásai lenni, az oltás után kb 1-2 héttel. Pl.: alvászavar, láz, nyűgösség...

A kötelező gyermekkori védőoltásoknak lehetnek ezektől jóval súlyosabb mellékhatásai is, de csak nagyon ritka esetben. Pl.: epilepsziás roham, súlyos allergiás reakciók, bőrproblémák, agyvérzés, kóma, legrosszabb esetben halál. Sajnos, ez igaz. De, ahogy írtam, nagyon ritka esetben fordul elő!!!

jan. 10. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Én tegnap óta mérem a "lázam". 36-36.4 a legmagasabb testhőm betakarózva,mert nagyon fázok. Tuti vírus.

Nálatok meg az oltás mellékhatása. Ha kapkod a fejéhez,fáj neki.

Mennyi idős? Nurofent adj neki vagy Panadolt. Biztos fájdalma van.

jan. 10. 23:57
 4/7 anonim ***** válasza:
36%

Digitalis lazmerok 37 fok alatt nem mernek pontosan. Egyes vagyok, nagyon lepontoztatok, de ne ringassatok magatokat ilyen hulyesegbe, hogy biztos kihultetek.

Mert nem :)

A hotagulas miatt van ez. A lazat jol mutatjak (nem az erintes nelkulire gondolok,hanem a sima digire), de ennyi.

jan. 11. 10:23
 5/7 A kérdező kommentje:

6 éves.

Digitálissal mértem. Hónaljban, aztán a fülében is. Popsit kihagytuk, mert nagyon tiltakozott, nem is erőltettem.

Azota olvastam, hogy az agy képes olyat produkálni, hogy rémálmai vannak, mert valami nincs rendben. Így felébredt.

Kérdeztem tőle, hogy mi történt, de nem tudta megmondani.

Nem fájt semmije.

jan. 11. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Akkor nem 35 fokos, nyugika :)
jan. 11. 14:18
 7/7 anonim ***** válasza:
35 fok az mar hypotermia, lenne mas tunet is... inkabb a lazmeroz baszd ki a francba. Valszeg tonkrement.
jan. 12. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!