Muszály lesz mindenhova a vakcinaigazolvány?
30 az a gond a negatív teszttel, hogy apukám már 5!!! napja beteg volt mire végre pozitív lett a teszt. Addig csak tesztelgették.
Szoval nincs golyóálló módszer és nyilván nem érdemes 3-5 éves távlatban gondolkodni mert ott tényleg van 100 fele kimenet. De szerintem most egyelőre mindenkit az elkövetkező 1-2 év érdekel, mert mindenki marhára un már otthon ülni.
Egyébként bár utána nem néztem de azt gyanítom, oltottak már most be annyi embert ovis vakcinaval, mint összesen baranyhimlo oltást amíg ajánlott volt meg csak. Uh info itt is van már bőven. Nem is mindegyik jó hír. De hat ez sajnos azért várható volt, hogy ha van egy betegség, ami veszélyes immunreakciókat okoz, akkor annak az oltasa is okozhat durvább reakciókat. Végül is ott is ugyanaz ellen küzd csak sokkal gyengébben.
#31! Persze, tudom, hogy a teszt se biztos, de lehetne mondjuk azon is fejleszteni. Illetve még mindig biztosabb (fertőzés terjesztése szempontjából), mint egy oltott ember teszt nélkül. Megmondom őszintén, én személy szerint elég veszélyesnek tartom ez az oltottsági magabiztosságot. Ismerek olyanokat, akik simán megfertőződtek oltás után. Nem, nem az első után 2 nappal, hanem a 2.után majdnem 1 hónappal.(Mellesleg az oltás előtt is túlestek már rajta egyszer.) Szóval én naivan azt gondolom, vagyok már annyira "öreg" és beteges, hogy nem úsznám meg tünetmentesen. Ha nem lélegeztetőgépen küzdenék az életemért, akkor is valószínűleg otthon nyűglődnék az ágyamban, tehát hiába vagyok oltatlan, nem jelentenék veszélyt senkire. Amíg egy oltott teljesen tünetmentesen észre se veszi, hogy elkaphatta és vígan végigfertőz mindenkit.
Igen, biztosan oltottak már annyit, mint bárányhimlő ellen, de nem csak a mennyiség számít, hanem az idő is! Amiről konkrétan semmit nem tudunk a Covid vakcinák esetében, az a hosszú távú hatás és mellékhatás. Ha pl. az én gyerekemnek már kötelező a bárányhimlő elleni, de tudom, Józsika is, meg Gézuka is, meg Sárika is megkapta már 5 éve, mert a szüleik úgy döntöttek, és látom, hogy köszönik szépen, jól vannak, akkor nagyobb bizodalmam lesz felé, mintha azt tudom, hogy 1 hete már 3 millió idegen megkapta, de fogalmam sincs, mi lesz velük 2 év múlva, sőt, azt se tudom, hogy most mi van🤷
34-es. Folyamatosan vizsgálják az oltottak fertőzési képességét. Nem anekdotikusan meg "ismerősi körben", hanem tömegeken, és jelentősen csökken. Az oltás utáni minden egyes nap nézik az új fertőzéseket, a betegség súlyosságát, stb. Van tünetes fertőzés még a második oltás után is, csak nem 1000, hanem 5. Van vírushordozás is, csak három ciklussal hosszabb pcr kell hozzá, vagyis töredéke a vírusszám oltás után. Nagyon nem mindegy.
Pont az angoloknál jöttek ki most adatok, hogy ahogy zajlik az oltás, az új fertőzések száma, a hospitalizáció csökken, és a fókusz tolódik el a nem oltott populáció felé.
A tapasztalatokat mindenki a másik értéktelen gyerekén szereti begyűjteni, pl az ismerősei gyerekén :-) nem kell izgulni, Amerikában, Angliában, Izraelben bevállalósak, nem kell a saját kismamáitokat, gyerekeiteket odalökni elsőnek... Mi egyelőre pózolunk kontrollcsoportként.
#36! Ennek nagyon örülök, csak épp az eredményekről nem számol be senki. Ahogy arra a kérdésre se válaszol a kormány soha, mennyien vannak kórházban/gépen az oltottak közül. Nem fontos? De, engem pl.rohadtul érdekelne.
A brit mutáns állítólag sokkkkkkal veszélyesebb a fiatalokra.(Ez is csak itt, Angliában például marhára nem ezt mondják.) Ha ez így van, hogy lehet, hogy még mindig idős az elhunytak többsége? Én nem voltam lusta megnéztem. Az első hullamhoz képest 3 évvel csökkent az átlagéletkoruk. Legutóbb 75! év volt! Nem furcsa? Számolj egy kicsit. A 65+ korosztálynak bő 70%-a be van oltva, a fiatalokból alig valaki. Ha ez igaz, hogy veszélyes a fiatalokra, az oltás megvéd, akkor mit keres ott az a sok idős?🤔 Félre ne értsd, tudom, hogy sajnos fiatalok is meghalnak, nem az a bajom, hogy "kevesen", csak az érdekel, a fentiek ellenére, hogy nem csökken az idősek aránya?
Nem mindenki más gyerekén gyűjti be a tapasztalatokat, vannak, akik a sajátjukon szeretnek kísérletezni. Ha nem így lenne, akkor senki nem adatná be az ajánlott oltásokat, pedig rengetegen beadatják. Azok, akik jobban félnek egy adott betegségtől, mint egy még ismeretlen oltástól. Szíve joga. Ahogy azt is tiszteletben kéne tartani, aki fordítva gondolja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!