Muszály lesz mindenhova a vakcinaigazolvány?
10.Vagyok.Csakhogy engem nem érdekel orbán és a rendszer amit kiépít.
Szabad ember vagyok,szabad döntésekkel.
6-ös vagyok.
Nem lesz kötelező, de nehogymár ne járjon előnnyel, ha valaki oltat. Milyen szuper lenne, ha még évekig ezzel a kórral élnénk, mert sokan oltást nem akarnak, de azért fesztiválra menni, moziba beülni, külföldre utazni szeretnének. Hát nem.
Az megvan, hogy Görögországba már most is mehet, aki oltatott? Oltás nélkül pedig NEM. És ezen hülyék lennének változtatni. Minden ország egészségügyi rendszere padlón van. Ezt nem lehet túl sokáig bírni.
Kérdező, nem érted, hogy a gyerekek is kapnak hamarosan????
Már több országban oltják őket kísérleti jelleggel, úgyhogy az is elindul tömegesen nemsokára.
Lehetséges h korlátozzák azt aki nincs beoltva. Az is lehet h a kiskorúak kivételek lesznek.
De ameddig van olyan ember aki önhibáján kívül nem kapott még oltást azokkal nem tudom mi lesz
írjátok sokan h xy kapott és 30_40 korosztály.
Nógrád megye anyumék (nem most lettek regisztrálva) 50+osak, nem kaptak még.
Pestmegye a férjem 45 én 32 szintén nem kaptunk még.
Pedig mi is szeretnénk, mert van 3 gyerekünk ebből. 1 ovis és 2 totyogó (koraszülött)
A sulit/ovit kötelezik, de az oltásunk még a kanyarban sincs 😡
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!