Ujra két oltást kell kapnia a gyereknek? Bárányhimlő elleni.
Fiam 5 évesen kapta meg az első bárányhimlö elleni oltást tavaly. A másodikat azonban nem kapta meg,se a gyerekorvos se a védőnő nem hivott hogy kell az ismétlő oltás. Jött a pandémia ugye és telefon doktor van ha nem kötelező oltásról van szó akkor ráér stb...
Igaz nekem is kiment teljesen fejemből.
Most tölti majd a 6ot a kötelező oltás miatt mindenképp fogad majd a doki. Gondoltam akkor a bárányhimlő oltás másik felét is megkapja. De tegnap szembesültem vele hogy már rég meg kellett volna kapnia a 2.at.
Az egy oltás is védhet? Van itt olyan akinek csak 1et kapott a gyereke? Mi a tapasztalata?
Természetesen hétfőn felhivom az orvost is de addig is tájékozodnék,hátha van valaki aki hasonló helyzetbe volt és van tapasztalata.
Nem baj. Korábban sokak direkt kértek egyet, mert akkor az volt a kommunikáció, hogy ha egy oltás után találkozik a vírussal, hosszabb lesz a védelme,
így sokan csak egyet adattak be és ha kisiskolás koráig nem találkozott a betegséggel, akkor beadták a másodikat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!