Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szemölcs van a gyermekem...

Szemölcs van a gyermekem talpán, mehet oviba?

Figyelt kérdés

Kezeljük, de a kezelési idő 6+1 hétben van meghatározva. Ennyit képtelenség itthon lenni (főleg, hogy már Karácsony előtt 2, 5 hét karanténba került és előtte én is 2 hetet itthon kellett maradjak), ebből 3 hét az én betegszabimat gazdagította...

Jelezni fogom az oviban, de nem küldik haza ez miatt ugye?

2021. jan. 2. 19:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jaj...én teljesen viszolygok az ilyenektől. Mi nem igazán tudtuk kapargatni és reszelni sem, mert annyira mozog ez a félig levált kis gombóc. Azt mondták, hogy vágjunk le bőrt a tetejéről, az már elhalt. 2x levágott belőleaz apja, most majdnem egy síkban van
2021. jan. 10. 01:00
 12/12 A kérdező kommentje:

.. a talpával. Látszik a fekete gyökér, de kicsit mintha megállt volna a dolog, a luk is kisimult szinte... de így már lehet reszelni, de úgy néz ki tényleg 6 hét lesz, pedig ilyan gyorsan beindult az elején.

Az oviban végül szóltam, nem volt semmi fennakadás

2021. jan. 10. 01:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!