2 éves, orrdugulás?

Hát szerintem az orrmosás borzalmas. Mint amikor az ember beszippantja a strandon a vizet és az agyáig megy fel...
Dugulásra Nasivin, illetve nálunk napi 2-3 inhalálásnál már megindul az orrfolyás. Mi nátháknál rozmaring aromavizet is szoktunk higítva orrsprayként használni, enyhébb lefolyásnál elég.

Többször ment már rá a fülére sajnos és ezért féltem most is ettől.
Vettem Nasivin Kidset. Szükség esetén fogjuk használni. Az orrmosást nem merem. Köszi a válaszokat.
Egyik barátnőm kistesója szó szerint élvezi az orrmosást! Már ő kérdezgeti az anyukáját, hogy mikor kezdik már, közbe meg nevet, utána meg tök jó kedve van, mert kitisztul a nózia :)
Saját tapasztalatom nincs vele, de ez alapján hasznosnak tűnik.
Én visszaemlékezve a kiskoromra az orrszívást nagyon gyűlöltem, mindig sírtam… Hogy hatékony volt e, arra nem emlékszem!
Ha ez a probléma rendszeres, mindenképpen vidd el egy fül orr gégészhez, ő majd felírja a megfelelő orr sprayt… A sima tenger vizes sajnos nekem sem ér semmit…
Ami nekem a legjobban bevállt, az az otrivin. Csak nem szabad sokáig használni, mert házzá lehet szokni, és ha jól tudom, a nyálkahártyát is kiszárítja, de maga az orrdugulás ellen ez a legtutibb számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!