Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Miért nem akarnak a gyerekek...

Miért nem akarnak a gyerekek a saját ágyukban aludni?

Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 19:50
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
38%

Már odabent a pocakban hozzászoktam ahhoz, hogy Anya mindig ott van közel. Jó meleg van. És állandó zaj van, hallom Anya szívdobogását, és a gyomorkorgását is. És minden mozdulatát érzékelem. Most anya gyalogol, attól van ez a ringatózás. Most lepihent, és csak lélekzését érzem. Az is csendesedik, egyre egyenletesebb. Anya most éppen alukál.

Aztán amikor megszülettem, akkor hozzá akarnak szoktatni ahhoz hogy egy hűvös és csendes és mozgásmentes helyen aludjak, és érezzem jól magam, Anyától távol.

De nekem hiányzik az Anyukám. A testéből áradó forróság. A szívdobogása. A lélekzésének a ringatása. És az illata is csodálatos.

Ezt odabent nem éreztem...

Anya ha itt van a közelemben, nem félek semmitől!

2017. okt. 30. 10:57
 22/38 anonim ***** válasza:
41%
Így van 21-es! Aki külön szobába kényszeríti a megszületett, vagy csecsemő gyermekét, pont ezt veszi el tőle. Aztán majd ne csodálkozzon, hogy később problémás lesz a gyerek, valamilyen szempontból. Akkor majd nem is gondol rá, hogy emiatt van.
2017. okt. 30. 11:15
 23/38 anonim ***** válasza:
35%

Jól van, akkor hordozzátok a nyakatokban 18 évig a gyereket nehogy sérüljön a lelke..mert nálatok ez a szeretet csak is kizárólag. Csak ha majd egy életképtelen gyereketek lesz, akit 1 percre nem lehet magára hagyni nem kell csodálkozni. Miért jó ennyire majmolni a gyereket? Hogy aztán nyámnyila legyen?

Nem attól lesztek jó és gondoskodó szülők hogy wc-re sem mentek nélküle. Aki ennyit tud csak adni a gyerekének, hogy összebújva alszanak, arra én nagyon nem lennék büszke. Felelős szülőnek lenni, és érdemben foglalkozni a gyerekkel, sokkal több ennél.

2017. okt. 30. 13:48
 24/38 anonim ***** válasza:
52%

"Aztán majd ne csodálkozzon, hogy később problémás lesz a gyerek, valamilyen szempontból. Akkor majd nem is gondol rá, hogy emiatt van."

Ekkora marhaságot is rég olvastam már...

2017. okt. 30. 13:56
 25/38 anonim ***** válasza:
40%

"Ekkora marhaságot is rég olvastam már..."

Nézd, 50 évvel ezelőtt maga a gyerekorvos tanácsolta, hogy ne vedd fel csak úgy ukk-mukk-fukk a gyereket a kiságyból ha sír, mert elkényezteted, és sokat kell majd hordoznod.

Na ehhez képest meg Ranshburg tanár úr azt mondja hogy:

https://www.youtube.com/watch?v=aAMis5NOdG4

És teljesen igaza van.

Egy gyereket nem nevelni, meg szokatni (idomítani) kell, hanem SZERETNI!

És ha éjszaka átjön, mert ott mellettem érzi biztonságban és boldognak magát, akkor én ezt megengedem neki.

És valószínűleg Ransburg tanár úr utódja majd 50 év múlva azokon fog csodálkozni, akik olyan lelketlenek tudtak lenni, hogy egyedül hagyták a félelmeikkel a gyereket a gyerekszobában.

Szóval biztos vagyok benne, hogy ez a "gyerek ne aludjon a szülei közt" is egy meghaladott álláspont lesz 50 év múlva.

Minden gyerek más és más. Máshogy alszik, máshogy szeret, másképpen bátor. De ha félős, akkor is szeretni kell! És nem eltolni magadtól.

2017. okt. 31. 09:55
 26/38 anonim ***** válasza:
62%

Ha átjön és odaengedi a szülő, az nem ugyan az, mintha eleve úgy van szoktatva, hogy neki ott a helye éjjel.

Szeretni szerinted csak úgy lehet ha ott alszik a szülők közt? Tehát aki külön szobába teszi az nem szereti, ugye? Ez elég egyszerű megállapítás, és zagyvaság.

A félelmekkel a gyerekszobába meg....ez olyan belemagyarázós.Miért lenne félelme a gyerekszobában?

Ha pedig mégis ELŐFORDUL, akkor visszatérve az 1. pontra természetes, hogy átmegy.

Az a baj, hogy az emberek csak végletekbe tudnak gondolkodni, és engem ez bosszant.

Mert aki nem alszik a csecsemővel az tuti egy lelketlen undorító ember, az csak oda kivágja a külön szobába a gyereket, aki tuti fél (persze nyílván), és ezt a szülő tudja és csak azért is....hagyjuk már ezt. Egy jó szülő következetes és szeret is EGYSZERRE. Ébren nappal pedig MINŐSÉGI időt tölt KÖZÖSEN a gyerekkel..és ez az ami igazán fontos. Sokra megy valaki a közös alvással, ha a gyerekkel érdemben nem foglalkozik. Nincs nevelés, törődés, élmények, szeretet.

2017. okt. 31. 10:08
 27/38 anonim ***** válasza:
10%

23 és 26 : nem jó a gyereketeknek lenni, mert lelketlenek vagytok és bután gondolkodtok.

Aki hoz annyi áldozatot a gyerekért, hogy vele alszik, az ezen kívül is sok-sok mindent megtesz a gyerekéért.

Nekem már 3 felnőtt gyerekem van, velünk aludtak anno.

Rengeteg törődést, szeretetet kaptak.Mindegyik egyetemre járt, és 18 éves koruktól albérletben éltek, és diákmunkát végeztek a tanulás mellett.Mindegyik tartós párkapcsolatban él, van jó munkájuk, teljesen önállók.Minden hétvégén hazalátogatnak hozzánk, ilyenkor együtt a nagy család.Ez majomszeretet?Fogalomzavarban szenvedsz. Neveld ahogy akarod a gyereked, majd ha felnő, azt kapod vissza tőle, amit adtál neki.Jót, rosszat.

2017. okt. 31. 12:55
 28/38 anonim ***** válasza:
52%

És mit gondolsz, hogy ez a sok jó amit elértek az annak köszönhető hogy kisbabaként velük aludtál?? Te tényleg ennyire ostoba vagy?

Ahhoz meg nincs jogod hogy lelketlennek nevezz, úgy hogy nem is ismersz. Csak azért mert valamiben nem vagyunk egy nézőponton.

Mondjuk egy ilyen rosszindulatú, korlátolt buta embertől nagyon mást nem lehet várni. Személyeskedni tudsz csak, nagyon mást nem.

Mindenki úgy nevel gyereket ahogy akar. Nyugodj bele, hogy sok szülő nem alszik egy ágyban a babájával, és attól nem lesznek rosszabb szülők mint te. Szerintem húzd ki a fejed a popódból.

És aki ilyen stílusban beszél valakivel csak mert nem egy nevelési elvet vallanak, az igen is majomszeretetű.

2017. okt. 31. 13:39
 29/38 anonim ***** válasza:
55%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..

Tessék itt egy csomó "lelketlen buta" édesanya, hűledezz csak nyugodtan.

2017. okt. 31. 13:42
 30/38 anonim ***** válasza:
8%

"Mondjuk egy ilyen rosszindulatú, korlátolt buta embertől nagyon mást nem lehet várni. Személyeskedni tudsz csak, nagyon mást nem. "

Ha valaki szóvá teszi, hogy más személyeskedik - neki nem illene!

2017. okt. 31. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!