Szunyog ellen mit tegyek babaszobába?
bent a lakásban akár december közepén is lehet szúnyog, mivel meleg van táplálék adott, áttelelnek :)
szal nem hülyeség amit javasolt az elektromos kütyüvel
am meg abba csak lapocskát kell venni
nekünk 3-4 éve ilyen van
Szia, ha a szúnyogháló nem opció, akkor én is ajánlom az elektromos szúnyogriasztót, amit konnektorba kell tenni.
A VAPE márkának van egy KIDS nevű terméke (kis lapkák, amiket a konnektorba dugott alaplapba kell tenni, 24 óránként kell cserélni), a tájékoztatójuk szerint környezetbarát anyagokból van, direkt gyerekek mellé is ajánlják.
Mi ezt használjuk (picit már nagyobb a kisfiam) évek óta, nyitott tetőtéri ablaknál nyáron sem jönnek be a szúnyogok, nálunk bevált.
Sokan esküsznek még a citromfűre (pl. illóolaj formájában párologtatni vagy csepegtetni egy textilre és a nyitott ablakhoz tenni stb.) ezt mi még nem próbáltuk, az elektromos irtóhoz képest nekem macerásabb, de a barátnőmék ezt használják és ő is elégedett.
A szúnyoghálóhoz még: lehet kapni nagyobb barkácsáruházakban (obi, bauhaus), de már tescoban is láttam ilyen mobil szúnyoghálót, amit te tudsz rátenni a keretre (kb. tépőzárral) akár ajtóra, ablakkeretre is.
Kb. 2-3 eFt-os tétel és tudod magaddal vinni költözéskor, mert nem fix keretes, hanem levehető, áthelyezhető.
Esetleg még ezt nézd meg.
Ár-érték arányban mindenképpen jobb hosszú távon (a VAPE 30 darabos utántöltő lapka azt hiszem 6-700 Ft, szinte minden drogériában, háztartási jellegű boltban kapható, a DM, rossmann Müller polcain biztosan, mi már vettünk ilyen üzletekben, illetve nagyobb hiperekben, de időszakos akcióval volt már ALDI-ban is, de ott pl. nem az állandó kínálat része).
asszem a RAID vagy mi van nekünk de az alapkészülék VAPE :)
kompatibilisek egymással a lapok ha ne kapsz az egyikből
van gyerekbatár gyógynövényes és sima lapka is asszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!