Gyomorfájdalom ellen mit lehet tenni? És mit lehet így enni?
Milyen gyomorfàjdalmad van?
Az éhségtől fàj? Gyomorégés? Teltségérzés? Gyomorfetrőzéses fàjdalom?( mint pl a hasmenős hànyós vìrusnàl?)
Szódabikarbóna kiskanàlhegyni. Egy korty folyadék gyorsan bevenni a szódabikarbónàt és lenyelni vele, aztàn még pàr korty vmi. Ìgy nincs rossz ìze.
De nem szabad sokat enni belőle.
A gyömbér is segìthet.
Én a 21. hétben vagyok ugyanezzel a problémával, csak nálam néha elmúlik néha visszajön.
A salvus víz, a citromos víz, citrom rágcsálás illetve Gaviscon szirup szokott nekem segíteni.
Na nekem is volt gyomorfajdalom de nálam amiatt, m a fehér lisztes cuccok kikeszitettek a gyomrom. Áttértem a teljes kiőrlésű lisztből készült termékekre. Az utolso pohár az volt mikor egy kis adag tejfölös teszat elfogyasztva 7 órával utana is meg ugy fájt a gyomrom h semmit nem tudtam enni vagyinni. Ez júliustól van, most ch diéta van előírva és ebben is ezeket ehetem. Nekem is szinte azonnal javulást hozott.
Sztem egy próbát megér nalad is. 1-2nap alatt meglátod h hasznal-e.
Remélem gyorsan rájössz h mitől van!
Üdv
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!