Mit lehet tenni pszichés gyomorfájdalom ellen?
Nagyjából 10 éve küzdök ezzel és egyre rosszabb. Jártam már pszichoterpáiára több szakembernél is és nem nagyon tudtak segiteni. Anno szerencsés helyzetben voltam, de már nem is tudnék járni orvoshoz, mert nagyon drága, a körzetihez meg 1,5 havonta van időpont.
Nyugtató teák nem hatnak, se a valeriana. Rendes nyugtató gyógyszereket nem akarok szedni, mert anno a pszichiáter felirta, rászoktam és nagyon nehéz volt letenni.
Meditálást többször próbáltam, de nem megy sőt.. jobban fáj közben.
Néha már azt érzem hogy azért fáj idegből, mert már félek hogy fájni fog. 10 év alatt kialakult egy ilyen "megszokott" érzés/félelem és egyre jobban aggódom, hogy szövödményei lesznek az állandó gyomoridegnek.
Tud valaki esetleg valami jó gyomornyugtató akármi?
Pszichoterápia sokféle van.Biztos, hogy jó helyen voltál?
Mit csináltatok a terápiában?
Nézd meg, lehet, hogy segít:
persze, hogy jártam gasztroenterológusnál ...erre értettem, hogy sok orvosnál jártam anno.
A körzeti lópikulát nem ért, maszkera meg már nincs pénzem. Régen volt és tükröztek is és nem láttak semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!