Hogy tudnék mesefigurát festeni a falra?
Figyelt kérdés
Tudom diavetítővel szoktak,de se az,se projektorom nincs és 15ezerért nem akarok venni,más ötlet?2013. aug. 19. 10:47
1/5 anonim válasza:
Függ attól milyen a kézügyességed. De sablonnal, stencilezve szokták. A sablont meg akár festékspray-vel is lehet fújni.
Ha stabil kezed van, akkor ceruzával rajzold meg (ne tollal, mert az festésen is átüt a tinta miatt!!) és utána menj rá festékkel.
2/5 anonim válasza:
Diavetito? Ravetited a falra, ceruzaval megrajzolod a vonalakat utanna meg atfested.
3/5 anonim válasza:
Diavetítő azért se annyira jó, mert ott macerás olyan szögben állni, hogy ne árnyékold ki a vetítést.
Egyszerűbb sablonokkal, vagy jó kézügyesség esetén szabadkézzel dolgozni.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Mi végül öntapadós matricát vettünk azt ragasztottuk a falra. Mi Budapesten a multiprintnél csináltattuk. De biztosan lehet máshol is. Másik ötlet, hogy kinyomtatod és indigóval körbe rajzolod. Harmadik ötlet (előző szoba festésnél így csináltam) kinyomtattam és darabokra vágtam majd körbe rajzoltam és végül lefestettem sima temperával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!