15-18 hónapos gyereknek már kellene "rajzolni, festeni, ragasztani"?
Dehogy kéne....!!!! Isten ments!
neki még csak firkálgatnia kell, vagy adhatsz neki gyurmát, hogy had gyömöszölje, de semmit se kell vele kezdenie, és tök normális, ha otthagy...hisz ő még nem képes semmit se kezdeni azzal, nincs sikerélménye.
nekem már 3 éves a kiscsajom, mi is elkezdtük ezeket már 1 évesen, de nem tudom azt nem írtad, hogy lányod van-e, mert a lányokat jobban izgatják ezek, hamarabb ráéreznek, viszont a szomszéd egyidős kisfiú még most is tojik a rajzolásra, gyurmára, festésre...3-4 éves kor között kezdenek majd érdemben rajzolni...
nekünk ami annó bejött, az az ujjal "festés". Lehet kapni kifejezetten ilyet, de én a sima vízfestékkel csináltuk, a férjem hozott egy bazinagy kartonpapírt, és azon dagonyázott, még a jövő hét is festékes volt..:-DD
de én csak akkor próbáltam vele ilyesmiket csinálni, ha bentragadtunk a laksába, mert rossz idő volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!