Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek szőke barbie-t be...

Szerintetek szőke barbie-t be lehet festeni barnára?

Figyelt kérdés
Nyilván nem hagynám, hogy fürödjön vele, de vajon ezt a műanyag hajat egyáltalán befogná a festék...? :)
2013. jún. 29. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél barna hajú barbie-t!

Én nem kísérleteznék!

2013. jún. 29. 16:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem festeném be.Vennék inkább,egy barna hajú barbie-t.
2013. jún. 29. 16:53
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi, de nem ezt kérdeztem... mivel a baba már adott.

Holnap megkérdem egy fodrásztól, hátha neki lesz ötlete.

2013. jún. 29. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Biztos be lehet valamivel, csak nem hajfestékkel.
2013. jún. 29. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kiteríted a haját papírtörlőre és barna vastag alkoholos filccel satírozod-szerintem befogja-lányom már festett pirossal melírcsíkokat barbie-ra-bár az nem a teljes haj ugye.
2013. jún. 29. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
kiskoromban piros temperával festettem barbi hajat...:P aztán nedves temperás barbihajjal falat...:P bocsi amúgy, talán megpróbálnám hagymahéjal mint a húsvéti tojást...az legalább természetes...
2013. jún. 30. 19:11
 7/10 A kérdező kommentje:

:) kis picasso! aranyos sztori.

amúgy köszi az ötleteket, talán megpróbálom lakkfilccel vagy alkoholossal, ha mást nem tudok kitalálni. sajna a fodrász szerint ezt a műanyagot nem fogná be a rendes hajfesték, illetve ami befogná, az meg olyan erős kemikáliákat tartalmaz ,hogy valszeg "elolvasztaná"...

2013. jún. 30. 19:26
 8/10 anonim válasza:
Szerintem meg inkább vegyel egy barnahajú Barbie. Bár barbna hajú Barbie ritkán van meg azt Barbie amit bárnának lehetne nevezni az küllünben sötészöke. Feketebe meg láttam. De az biszost ha nem Barbie ha nem barátnöje a Sötészöke is. Nekem van vörös hajú is olyat is lehet veni.
2013. júl. 6. 09:42
 9/10 anonim ***** válasza:
:):):)A barnát nem tudom,de csodálatos vörösre a tűzliliom virágporával lehet festeni,lehet az árnyalatot is szabályozni és mosással fakul,majd eltűnik:).Ja,és nem vegyszer:).De mivel textilen maradandó és a nyers virágpor nem is a legegészségesebb,ésszerű felnőtt közreműködésével csinálni:D
2013. júl. 11. 08:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Próba cseresznye! Így bő négy évvel később én is Barbie haj festésre adom a fejem ( neeem, a babáét adom! :) ), de úgyszintén kukán állok az ötlet felett. Végül sikerült a festés? Mivel lett megoldva? :)
2017. jún. 9. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!