Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » TI megvennétek ezt a kiságyat?...

TI megvennétek ezt a kiságyat? Ennyi pénzt megér? Vagy sok érte?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 15. 21:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

én ezt az ágyat egyáltalán nem venném meg. mi tetszett meg benne? :)

mondjuk az már 3 éve volt, de 18.000.-ért vettem egy ennél sokkal sokkal szebb kiságyat kókuszmatraccal bababoltban!

[link]

ilyesmit :) akkor is drága volt már ez az ágy, de volt egy netes áruház ami épp leakciózta, megéri körülnézni mielőtt használtat veszel. a matracot meg én nem tenném a kisbabám alá, csak megtört már, ki tudja hányszor pisilte/kakilta le az előző kis gazdája, erre kényes vagyok :)

szóval ha hozzáadod, hogy még matracot is veszel bele, hát egy igen szép vadi újat vehetsz ennyi pénzből!

2012. nov. 15. 22:35
 12/20 anonim ***** válasza:

[link]

pl. ez is olcsóbb mint amit az eldó kínál és szebb, új... :)

2012. nov. 15. 22:37
 13/20 A kérdező kommentje:

140x70-es azt hittem számít.:(

A matracra nem is gondoltam... Tetszett a színe az egerek rajta. Meg olyan masszívnak tűnt. Teli fa a két vége nem rácsos.

2012. nov. 15. 22:47
 14/20 anonim ***** válasza:

Ez az eladó el van varázsolva :)

Ennyiért újat kapsz...

2012. nov. 15. 23:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az eladó tette fel itt a kérdését.
2012. nov. 15. 23:19
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tényleg kíváncsi voltam. Én is drágáltam kicsit, de ennyire nem gondoltam rossz választásnak.
2012. nov. 15. 23:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Már nincs is fent a hirdetés.
2012. nov. 16. 00:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem sem nyílik meg a link.
2012. nov. 16. 09:38
 19/20 anonim ***** válasza:

Erdemes bemenni baba boltokba es rakerdezni a kiallitasi darabokra! Mi is egy kiallitasi darabot vettünk meg anno (39 000 lett volna es mivel utolso es kifuto termek volt igy hozzajutottunk 26 000-ert!)

[link]

Ehhez hasonlo es tini koraig hasznalhato, csak matracot kellett benne cserelni, racs azota is a sufniban, a fiokos szekrenyt pedig meg most is hasznaljuk külön, csak mar fehernemü tarolasra.

2012. nov. 16. 17:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Eltelt 12 év és már egyik sem kapható. Állandóan kimegy a divatból a jó, ami később ugye retro lesz és kapkodnak érte. Ki ne dobjátok, ha ilyen van, én mondom,3-4-5 év múlva egy vagyont fognak érni!
máj. 27. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!