TI megvennétek ezt a kiságyat? Ennyi pénzt megér? Vagy sok érte?
én ezt az ágyat egyáltalán nem venném meg. mi tetszett meg benne? :)
mondjuk az már 3 éve volt, de 18.000.-ért vettem egy ennél sokkal sokkal szebb kiságyat kókuszmatraccal bababoltban!
ilyesmit :) akkor is drága volt már ez az ágy, de volt egy netes áruház ami épp leakciózta, megéri körülnézni mielőtt használtat veszel. a matracot meg én nem tenném a kisbabám alá, csak megtört már, ki tudja hányszor pisilte/kakilta le az előző kis gazdája, erre kényes vagyok :)
szóval ha hozzáadod, hogy még matracot is veszel bele, hát egy igen szép vadi újat vehetsz ennyi pénzből!
140x70-es azt hittem számít.:(
A matracra nem is gondoltam... Tetszett a színe az egerek rajta. Meg olyan masszívnak tűnt. Teli fa a két vége nem rácsos.
Ez az eladó el van varázsolva :)
Ennyiért újat kapsz...
Erdemes bemenni baba boltokba es rakerdezni a kiallitasi darabokra! Mi is egy kiallitasi darabot vettünk meg anno (39 000 lett volna es mivel utolso es kifuto termek volt igy hozzajutottunk 26 000-ert!)
Ehhez hasonlo es tini koraig hasznalhato, csak matracot kellett benne cserelni, racs azota is a sufniban, a fiokos szekrenyt pedig meg most is hasznaljuk külön, csak mar fehernemü tarolasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!