Babát várok és kiságyat már kaptunk, de matrac nincs benne én a kókuszmatracot tartom a legmegfelelőbbenek, de túl drága, hol lehetne vásárolni, olyat ami árban sem túl drága?
Aukciós oldalakon is találsz újat mint teszvesz vagy vatera, de nagyobb bútorüzletekben is van pl. Ikea.
Csak megjegyzésképp, nem a kókuszmatrac a legjobb.
Vagy megveszed azért a pénzért a vadiújat,vagy olcsobban a használtat.Értékcsökkentettet esetleg ha kifogod valahol akcióba.
Mi újat vettünk 8000 ezerért az Auchanba 1,5 évvel ezelött,akcióba kifogtuk.
Jól szét kell nézni.
Nekünk a Brendonban volt szerencsénk, akciós volt a kókuszmatrac minden mérete. 8000 Ft-ért sikerült megvennünk.
Alaposan nézz körül, érdemes.
A kókuszmatracra tényleg sokan panaszkodnak. Göröngyös, dohos, büdös lesz, benedvesedik.
Soha nem vennék kókuszmatracot. Normál matracot vettem, semmi gond nem volt vele. Az Ikeában is lehet jókat kapni, és biztos olcsóbb, mint a bababoltokban.
Én használtan vettem 3000ft-ért. Nincs semmi baja, ki lehet mosni is. Lányomnak szerencsére nincs gondja a keménnyel, mi is keményen alszunk.
Bababörzén láttam amúgy 6000ért újat, még tavaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!