Megvennétek használtan egy lépcsős wc szűkítőt?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 14:32
1/8 anonim válasza:
én semmi képpen sem, ahogy használt bilit sem vennék neki.
2/8 anonim válasza:
Én vettem... nem látok ebben semmi rosszat.
Lefertőtlenítettem, és szerintem van annyira higiénikus, mint amikor az oviban/bölcsiben ráülnek a közös wc-re bilire...
3/8 anonim válasza:
Ha szép állapotú, akkor miért ne? Mi most vettünk 2-t is, bár nem lépcsős, csak sima. Tök szép állapotúak, az egyik valószínűleg még használva se volt. Lemostam, lefertőtlenítettem és tökéletes. A kettőért nem fizettem annyit, mint 1-ért újonnan.
4/8 A kérdező kommentje:
Van itt egy bababizi,és 1500ft-ért van egy...nem mondom,hogy tokéletes állapotú,de nem törött.
Ebből egy új 800ft körül van,annyim meg most perpill nincs :(
De a férjem nagyon tiltakozik,azt mondja akkor inkább nem veszünk :S
2012. okt. 12. 14:47
5/8 anonim válasza:
Használtan vettem, mert 8000-et nem adtam volna érte. Mivel könnyen le tudod takarítani, simán megvenném a helyedben.
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet megkérem Anyumat ,hogy hozza el :)...aztán van és kész :D
2012. okt. 12. 14:52
7/8 A kérdező kommentje:
Domestos sika-mika-dance és szerintem használható...
2012. okt. 12. 14:53
8/8 anonim válasza:
Én is használtan vettem, lefertőtlenítettem és kész. 8-10.000-et semmiképp nem ér meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!