Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megvennétek ezt használtan?

Megvennétek ezt használtan?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen babakocsi használtan,de nagyon kevés ideig használták,gyönyörű állapotban van.Már régóta szerelmes vagyok ebbe a kocsiba,kipróbáltam boltban és nagyon jó.Az új ára 110 körül van így együtt,75 ért adnák!Szerintetek?

Légszi ne olyanok írjatok,aki szerint nem szabad egyáltalán drága kocsit venni...

[link]

2011. febr. 25. 13:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is szuper. Ha van rá keret, akkor vedd meg.
2011. febr. 25. 13:54
 2/22 anonim ***** válasza:
Én is használtan vettem babakocsit, nincs azzal semmi gond.
2011. febr. 25. 13:56
 3/22 anonim ***** válasza:

nekünk is Coletto van (csak Aveo), nagyon jó márka! szerintem nyugodtan vedd emg.

én 1 dolog miatt nem vennék használtat, mert ötbb gyereket szeretnénk, és nem látom értelmét egy olyan kocsinak, ami már 1-2 gyereket kiszolgált. akkor később úgyanúgy venni kell egy másikat. így 1 újat vettünk, remélem 3-4 gyereket kibír.

2011. febr. 25. 14:12
 4/22 A kérdező kommentje:
Ezt a kocsit 8 hónapig használták.
2011. febr. 25. 14:15
 5/22 anonim ***** válasza:

Mi is hasznaltan vettunk, igaz nekunk mar nem lesz tobb gyerkoc - van ketto.

Nekem nem szimpatikusak a 3 kerekuek, de ez az en gondom, ugyhogy nyugodtan vedd meg, ha tetszik.

2011. febr. 25. 14:15
 6/22 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vedd meg. Hasonlóm van, csak GRACO, és imádom mindhárom kerekét:) Könnyen kormányozható és bárhol elmegy.
2011. febr. 25. 14:20
 7/22 anonim ***** válasza:

Jó kocsinak tűnik, viszont érdemes átgondolni, hogy:

-ezekre a vázakra rá kell kattintani a mózest, ülést, és nem velük együtt csukódik össze a kocsi.

- Több hely kell a tárolásnak, autóba befér?

-a lábtartót csak akkor tudod megemelni, ha döntöd az egész ülést, és fordítva.

-Kérdezd meg a mózes belső méreteit is, hogy ne legyen túl keskeny, vagy rövid.

- Valamin a búra magasságát nézd meg, mert ha már ül, gyorsan "beverheti" a kupolába a buksiját.

-A tolókar magassága neked megfelel-e?

Ha minden szempontból jó nektek, vedd meg használtan is nyugodtan.

2011. febr. 25. 14:22
 8/22 A kérdező kommentje:
Igen,minden szempontnak megfelel,a lábtartó külön is állítható és a tolókar magassága is!És nagyon jó,hogy a sport is mindkét irányból felrakható a vázra!Nagy autónk van,így könnyen befér a csomagtartóba!Köszönöm,hogy írtatok!!!! :)
2011. febr. 25. 14:29
 9/22 A kérdező kommentje:
Még mindig nem döntöttem!Szerintetek?
2011. márc. 2. 09:04
 10/22 anonim ***** válasza:
Babakocsit pont nem vennék használtan, de, ha tényleg jó állapotban van, és annyira tetszik, hajrá!:)
2011. márc. 3. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!