Megvennétek ezt használtan?
Van egy ilyen babakocsi használtan,de nagyon kevés ideig használták,gyönyörű állapotban van.Már régóta szerelmes vagyok ebbe a kocsiba,kipróbáltam boltban és nagyon jó.Az új ára 110 körül van így együtt,75 ért adnák!Szerintetek?
Légszi ne olyanok írjatok,aki szerint nem szabad egyáltalán drága kocsit venni...
nekünk is Coletto van (csak Aveo), nagyon jó márka! szerintem nyugodtan vedd emg.
én 1 dolog miatt nem vennék használtat, mert ötbb gyereket szeretnénk, és nem látom értelmét egy olyan kocsinak, ami már 1-2 gyereket kiszolgált. akkor később úgyanúgy venni kell egy másikat. így 1 újat vettünk, remélem 3-4 gyereket kibír.
Mi is hasznaltan vettunk, igaz nekunk mar nem lesz tobb gyerkoc - van ketto.
Nekem nem szimpatikusak a 3 kerekuek, de ez az en gondom, ugyhogy nyugodtan vedd meg, ha tetszik.
Jó kocsinak tűnik, viszont érdemes átgondolni, hogy:
-ezekre a vázakra rá kell kattintani a mózest, ülést, és nem velük együtt csukódik össze a kocsi.
- Több hely kell a tárolásnak, autóba befér?
-a lábtartót csak akkor tudod megemelni, ha döntöd az egész ülést, és fordítva.
-Kérdezd meg a mózes belső méreteit is, hogy ne legyen túl keskeny, vagy rövid.
- Valamin a búra magasságát nézd meg, mert ha már ül, gyorsan "beverheti" a kupolába a buksiját.
-A tolókar magassága neked megfelel-e?
Ha minden szempontból jó nektek, vedd meg használtan is nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!