Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megvennétek ezt használtan?

Megvennétek ezt használtan?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen babakocsi használtan,de nagyon kevés ideig használták,gyönyörű állapotban van.Már régóta szerelmes vagyok ebbe a kocsiba,kipróbáltam boltban és nagyon jó.Az új ára 110 körül van így együtt,75 ért adnák!Szerintetek?

Légszi ne olyanok írjatok,aki szerint nem szabad egyáltalán drága kocsit venni...

[link]

2011. febr. 25. 13:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nekem ez nem tetszik.Akkor inkább vegyél használtan ennyi pénzért egy Jane Slalomot.nagyon szuper kocsi.

Ez nem az enyém ne értsd félre

[link]

2011. márc. 3. 11:41
 12/22 anonim ***** válasza:

Itt is vannak:

[link]

[link]

2011. márc. 3. 11:44
 13/22 anonim ***** válasza:

Több szempontból se vennék egy ilyen kocsit használtan:

Ennyiért már újat kapsz

Ki tudja, hányszor játszott benne a szomszéd macskája

Ki tudja hányszor hányta le a gyerek

Ki tudja mit tároltak benne előtte: lehet, hogy szennyest

Lehet, ezek a kérdések túlzásnak tűnnek, de mégis egy baba fogja használni, lehet kosz nem látszik rajta, de a baci attól ott van. Ha 100%-osan ki lehet mosni a huzatát, nem csak áttörölgetni, akkor oké. De akkor még mindig ott van bennem, hogy használt kocsiért ennyit?

2011. márc. 3. 11:55
 14/22 anonim ***** válasza:
hmm bocsi de nekem ez nem márka és ahhoz képest drága is akkor inkább vennék egy Quinny Buzzt az is hasonló ehhez és jó minőség azon kívül kagyló üléses ha jól látom az én fiamnak pl Concord Neo kocsija volt nem szerette mert szűkös a kagyló ülése ált ezeknek a kocsiknak most Maxi Cosi Mura 3-unk van ez nagyon bevált :-) ja igen és a Jané Slalom is szuper és tágas is!
2011. márc. 3. 11:55
 15/22 anonim ***** válasza:
Használt babkocsit nem venné 75E forintért, azért és olcsóbban is újat kapok.
2011. márc. 3. 12:47
 16/22 anonim ***** válasza:
Egy valamit tudjál:Azért adják el 8 hónap után,mert a sportrészbe nem igen fér el egy akkora gyerek ruhában.Legalább is kényelmesen.Egyébként jó kocsi.
2011. márc. 3. 13:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,amugy te láttad élőben?Mert én toltam is gyerekestől,és tényleg az egxy éves forma gyerek téli cuccban már olyan benne mint a majom a köszörűkövön.Ha a tökéletes kocsit akarod,akkor fogadd meg az oldal tetején levő első tanácsot:Jane Slalom!!
2011. márc. 3. 13:58
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy egy kisbaba szét tudná "hordani" a kocsiját, 8 hónap alatt.

Mondjuk mielőtt megvenném, megnézném, kipróbálnám, ha lehetséges.

Feltételezhető, hogy az anyuka sem terepbabakocsizáshoz használta, és nem off-road-ozott a gyerekkel a kocsiban.

Nyugodtan megveheted, esetleg (ha még jótállási időn belül van), a blokkot és a papírokat kérd el.

Üdv!

2011. márc. 3. 14:34
 19/22 anonim ***** válasza:

A huzata mosható? Ha igen, akkor saját magad is ki tudod tisztítani,ha kétségeid vannak.

Az viszont elgondolkodtató, hogy 8 hónap után a te gyerkőcöd is kinövi, és akkor egy másikat kell venni.

Szia!

2011. márc. 3. 14:37
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem pont ugyanilyenem van, szerintem nyugodtan vedd meg, ha tetszik. 15 hónapja használjuk, a fiam téli cuccban is belefér, igaz, hogy nem 15 kg-os óriásbébi. Könnyű irányítani, az első kereke fixálható és bolygósítható is, a legnagyobb hóban is eltoltam. A kosara alul óriási, egy bevásárlás simán belefér, plusz a gyerek cuccai, pléd stb. Annyi a hátránya, hogy baromi nagy, a kerekei jó messze vannak egymástól, de egy kattintással le lehet őket venni. Ja, és a sportrészt össze lehet csukni a vázzal együtt.

Az lehet, hogy ez nem márka, viszont mindent tud, amit egy "márka" és még így sem volt olcsó, de mégis feleannyiért vettem, mint mondjuk egy Quinnyt.

Zárójelben hozzáteszem van egy Quinny Zappom is, úgyhogy nem azért választottam ezt, mert nem lett volna keret mondjuk a Buzzra, hanem, mert tetszett és szerintem nagyon jó járgány.

2011. márc. 3. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!