Megvennétek ezt használtan?
Van egy ilyen babakocsi használtan,de nagyon kevés ideig használták,gyönyörű állapotban van.Már régóta szerelmes vagyok ebbe a kocsiba,kipróbáltam boltban és nagyon jó.Az új ára 110 körül van így együtt,75 ért adnák!Szerintetek?
Légszi ne olyanok írjatok,aki szerint nem szabad egyáltalán drága kocsit venni...
Nekem ez nem tetszik.Akkor inkább vegyél használtan ennyi pénzért egy Jane Slalomot.nagyon szuper kocsi.
Ez nem az enyém ne értsd félre
Több szempontból se vennék egy ilyen kocsit használtan:
Ennyiért már újat kapsz
Ki tudja, hányszor játszott benne a szomszéd macskája
Ki tudja hányszor hányta le a gyerek
Ki tudja mit tároltak benne előtte: lehet, hogy szennyest
Lehet, ezek a kérdések túlzásnak tűnnek, de mégis egy baba fogja használni, lehet kosz nem látszik rajta, de a baci attól ott van. Ha 100%-osan ki lehet mosni a huzatát, nem csak áttörölgetni, akkor oké. De akkor még mindig ott van bennem, hogy használt kocsiért ennyit?
Nem hinném, hogy egy kisbaba szét tudná "hordani" a kocsiját, 8 hónap alatt.
Mondjuk mielőtt megvenném, megnézném, kipróbálnám, ha lehetséges.
Feltételezhető, hogy az anyuka sem terepbabakocsizáshoz használta, és nem off-road-ozott a gyerekkel a kocsiban.
Nyugodtan megveheted, esetleg (ha még jótállási időn belül van), a blokkot és a papírokat kérd el.
Üdv!
A huzata mosható? Ha igen, akkor saját magad is ki tudod tisztítani,ha kétségeid vannak.
Az viszont elgondolkodtató, hogy 8 hónap után a te gyerkőcöd is kinövi, és akkor egy másikat kell venni.
Szia!
Szia! Nekem pont ugyanilyenem van, szerintem nyugodtan vedd meg, ha tetszik. 15 hónapja használjuk, a fiam téli cuccban is belefér, igaz, hogy nem 15 kg-os óriásbébi. Könnyű irányítani, az első kereke fixálható és bolygósítható is, a legnagyobb hóban is eltoltam. A kosara alul óriási, egy bevásárlás simán belefér, plusz a gyerek cuccai, pléd stb. Annyi a hátránya, hogy baromi nagy, a kerekei jó messze vannak egymástól, de egy kattintással le lehet őket venni. Ja, és a sportrészt össze lehet csukni a vázzal együtt.
Az lehet, hogy ez nem márka, viszont mindent tud, amit egy "márka" és még így sem volt olcsó, de mégis feleannyiért vettem, mint mondjuk egy Quinnyt.
Zárójelben hozzáteszem van egy Quinny Zappom is, úgyhogy nem azért választottam ezt, mert nem lett volna keret mondjuk a Buzzra, hanem, mert tetszett és szerintem nagyon jó járgány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!