Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megvennétek ezt használtan?

Megvennétek ezt használtan?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen babakocsi használtan,de nagyon kevés ideig használták,gyönyörű állapotban van.Már régóta szerelmes vagyok ebbe a kocsiba,kipróbáltam boltban és nagyon jó.Az új ára 110 körül van így együtt,75 ért adnák!Szerintetek?

Légszi ne olyanok írjatok,aki szerint nem szabad egyáltalán drága kocsit venni...

[link]

2011. febr. 25. 13:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hááát... én azért nem venném meg, mert ahhoz képest, h használt, elég drága (egyébkén a használt kocsikat nem féláron szokták adni?? Max akkor nem, ha csak 2 hónapot volt használva)

A másik, amiért nem venném meg, hogy nekem nem tetszik..

Ettől függetlenül, ha te úgy érzed, h megéri, és mint mondtad, neked nagyon tetszik, vedd meg nyugodtan...

üdv. :)

2011. márc. 3. 16:57
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok-sok választ!:)

Ma elmentünk megnézni!Szinte tényleg új!Látszott,hogy nagyon vigyáztak rá!Fel is öltöztették a babát és belerakták és elmentünk sétálni vele.Nagyon kényelmesen elfért benne.Pont akkor fog születni az én babám amikor ez a baba született tavaly.Tehát ugyanabban az évszakokban fogjuk használni!A huzat 100%-ban leszedhetö és modható is!Ami nekem nagyon-nagyon tetszett,hogy a sport mindkét irányból felrakható a vázra.Néztünk Jané-t is,de ami már normális és tiszta,az 100-nál kezdődik:( használtan!És a sport nem megfordítható!Lehet ,hogy nem NAGY ismert márka a Coletto,de idáig bárhol nézelődtem csak dícsérő szavakat mondtak rá,akik ismerik és használják!A papírjai megvannak,tavaly májusban vették 114 ezerért.70 ezerért megvettem:)!Köszönöm még egyszer!

2011. márc. 3. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!