Megvennétek ezt használtan?
Van egy ilyen babakocsi használtan,de nagyon kevés ideig használták,gyönyörű állapotban van.Már régóta szerelmes vagyok ebbe a kocsiba,kipróbáltam boltban és nagyon jó.Az új ára 110 körül van így együtt,75 ért adnák!Szerintetek?
Légszi ne olyanok írjatok,aki szerint nem szabad egyáltalán drága kocsit venni...
Hááát... én azért nem venném meg, mert ahhoz képest, h használt, elég drága (egyébkén a használt kocsikat nem féláron szokták adni?? Max akkor nem, ha csak 2 hónapot volt használva)
A másik, amiért nem venném meg, hogy nekem nem tetszik..
Ettől függetlenül, ha te úgy érzed, h megéri, és mint mondtad, neked nagyon tetszik, vedd meg nyugodtan...
üdv. :)
Köszönöm a sok-sok választ!:)
Ma elmentünk megnézni!Szinte tényleg új!Látszott,hogy nagyon vigyáztak rá!Fel is öltöztették a babát és belerakták és elmentünk sétálni vele.Nagyon kényelmesen elfért benne.Pont akkor fog születni az én babám amikor ez a baba született tavaly.Tehát ugyanabban az évszakokban fogjuk használni!A huzat 100%-ban leszedhetö és modható is!Ami nekem nagyon-nagyon tetszett,hogy a sport mindkét irányból felrakható a vázra.Néztünk Jané-t is,de ami már normális és tiszta,az 100-nál kezdődik:( használtan!És a sport nem megfordítható!Lehet ,hogy nem NAGY ismert márka a Coletto,de idáig bárhol nézelődtem csak dícsérő szavakat mondtak rá,akik ismerik és használják!A papírjai megvannak,tavaly májusban vették 114 ezerért.70 ezerért megvettem:)!Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!