Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kiságyat, járókát...

Hogyan lehet kiságyat, járókát postázni?

Figyelt kérdés
Mivel csomagoltátok be? Mivel rögzítettétek egymáshoz az elemeket? Ragasztószalag?
2012. jún. 28. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:

A járókát össze kell csukni, madzaggal össze kötözni, hogy ne nyíljon ki, folpackal körbe tekerni, majd ragasztó szalaggal.

Kisàgyat ugyan így, szét szedve, egy zacsiba a csavarokat berakni, azt is rákötni, folpackal, majd ragaszószakaggal áttekerni.

Fehér papírt megcímezni, azt is rá ragasztani.

1770 Ft nem standard postai csomagként a feladás, 30 kg-ig.

Azért jobb madzaggal összekötni, mert a ragasztóstalag pl. Nem

jön le mindenhonnét. Költözésnél be ragasztottam a szekrények ajtaját ne nyíljanak ki, hát ott maradt a ragasztó nyoma.

Inkább folpack mint csomagolás, és azt körbe ragasztani.

Én íg adtam fel kerti házikót, járókát, etetőszéket.

2012. jún. 28. 11:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, a folpack nagyon jó ötlet. Nem összecsukós a járóka, hanem simán darabokban van. Tudod, a 4 oldala+alja.
2012. jún. 28. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!