Egy kis csecsemőnek elég 22 fok éjjel aludni?
Mindenhol ez az ajánlás, de azt vettem észre, hogy 22 fokban hidegebb a keze meg az orra.
Egy hosszú ujjú body van ráadva meg egy tipegő, és egy vékony paplannal van betakarva. Tényleg fázik, vagy csak én gondolom túl?
A még fejletlen perifériás vérkeringés miatt hideg a keze, nézz utána ez mit jelent.
18-20 fok az ideális.
Nézz külföldi szakirodalmat ne a begyöpösödött magyar 70-es évekbeli tévhiteket.
Mi próbáltuk a 18-19 fokot. A 3 évesem forgolódott egész éjjel, a kamasz fiamnak rémálmai voltak én el sem tudtam aludni.
Hagyjuk inkább 😄
21 - 22 max kényelmesen egy pizsiben, esetleg egy takaróval.
Lehet ha valaki olyan helyen lakik, ahol kint amugy -20 fok van telen, akkor ahhoz kepest bent a 18 fok kenyelmes lehet.
De en se birom. En olyan hazban nottem fel, ahol apam miatt csak 19 fok lehetett, mert o azt szerette. Egesz eletemben, amig ott eltem, faztam telen, ezek a legerosebb emlekeim is, alig emlekszem masra a gyerekkorombol, csak arra, hogy mennyire fazok, felulirt mindent ez a kenyelmetlenseg.
Nekem a 21-22 fok a kenyelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!