Ti mibe altatjátok éjjel a babátokat? Hany fok van?
Figyelt kérdés
2019. dec. 6. 23:20
1/11 anonim válasza:
Lányom 3,5 éves. rövid ujjú hálóing,bugyi van rajta. Kb 22 fok van most nálunk. Takarója az vastagabb fajta.
Nemsokára megszületnek a fiaim,őket egy rövid ujjú body+hosszú ujjú rugiban fogom altatni. Szerintem elég lesz egy takaró is nekik,de már vettem hálózsákot is a biztonság kedvéért. Aztán meglátjuk,hogy érzik magukat.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Nalunk 19 max 21fok van.Rovid ujjú body,rugi es hálózsák van rajta.De nem az a nagyon vastag de nem is a legvékonyabb.Agyalok nem e fázik.Tarkoja mellkasa meleg,keze hideg
2019. dec. 6. 23:33
3/11 anonim válasza:
20 fok körül van, másfél éves. Vastag bársonyrugiban alszik, alatta egy ujjatlan bodyval hálózsákban.
4/11 anonim válasza:
A babák kezem szinte mindig hideg, ez normális. Náluk nem lehet azon megállapítani, hogy fáznak-e.
5/11 anonim válasza:
2 éves a fiam. Pamut rugiban és közepesen vastag hálózsákban aludt eddig, kb 20 fok van a hálóban. Ma éjjel takargattam mert bár nem tűnt úgy hogy fázik de hűvös volt a tarkója. Így plusz adok majd a rugi alá egy bodyt is, rövid ujjút, meglátjuk elég e. Nem egy fázós fajta egyébként.
6/11 anonim válasza:
Rugi-rövidbody- vastaghálózsák. 1,5 éves lesz
19-21 fok van éjjel (.nappal 20-22)
(Én magam is hosszúban alszom, vastag takaróval)
7/11 anonim válasza:
22 fok van, hosszú body+rugi+plüss hálózsák,lába kint van belőle. Keze, arca hideg neki is, de amint betakarom akár egy vékony kis pléddel is, rögrön felébred. Szóval ez nekem is dilemma mindig :))
8/11 anonim válasza:
19 fok, plüss rugi a 10 hónaposon és a 2 évesen is. Takarót, hálózsákot nem viselik el. 😊
9/11 anonim válasza:
Hosszú ujjú body, nadrág.
Vékony takaró.
11 hónapos
20 fok körül van este bent.
10/11 anonim válasza:
Melyik idiota pontozza le a normalis valaszokat????! Legalabb vallald fel magad,es magyarazd is el kerlek,hogy megis miert nem hasznosak a valaszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!