Nálatok milyen éjjeli lámpa vált be?
2 féle megoldásra gondoltam.
1. Éjjeli lámpát venni, ha majd felkel a pici akkor csak azt felkapcsolni h lássunk valamit:)
2. Neten láttam pl pillangó alakú kis "lámpákat" amiket bárhova lehet tenni (fal, ajtó, ablak stb)
Pl falra felrakva tök szépen mutatna.
Nálatok milyen éjszakai fények vannak? ☺
Mi IKEA Spöka éjjelifényt vettünk, nyomni kell, tölthetős, tehát viheted magaddal is, nem kell a konnektor közelében elhelyezni. Kapsz hozzá töltőt, persze. Mi szerintem, úgy bő egy éve használjuk, nagyon bababarát, bírja a stapát (párszor már leejtette a kislányunk). Egyébként van fiús kékben és lányos pirosasban, de mi kéket vettünk a kislányunknak. Külön pozitívum, hogy két remek funkciója van, az egyik, hogy van fényváltós üzemmódja, akkor finoman váltakoznak a fények a kék-zöld (legalábbis a kék verziónál ilyen) színekben, nagyon szép, megnyugtató, de lehet bármelyik színnél és árnyalatnál fixálni, és akkor úgy marad.
Nekem ezek tetszenek nagyon,szintén fel lehet lógatni,mutatós is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!