Ki díszítette nálatok a babaszobát? Igaza van apósoméknak, hogy ez az anya dolga lenne, és papucsot csinálok a férjemből, amiért vele csináltatom meg?
Mi nem díszítettük ki a babaszobát. Ki volt csak festve és ennyi.
De egyébként ha megtettük volna, akkor azt közösen tettük volna meg. Nincs ilyen, hogy kinek a dolga. A baba kettőtöké, úgyhogy a dekoráció készítését is ugyanúgy csinálhatjátok ketten.
Vagy anyósodék szerint, ha már te leszel a gyerek anyja, akkor nyilván apukának a gyerekkel sem kell majd foglalkoznia, a fürdetés, etetés, a pelenkázás is mind a te feladatod lesz? Régimódi gondolkodásra vall.
Ha a férjed szívesen csinálja veled közösen a dolgokat, akkor csak így tovább.:)
Már az is alapvető, hogy bejelentés nélkül nem állítok be máshova, még a legközelebbi rokonhoz sem. Egy telefon előtte a minimum.
Még az a szerencse, hogy nem az ágyban találtak éppen Titeket, akkor vajon mit mondtak volna? :)
Már mért volna baj ha a férjed csinálja,ha egyszer te nem tudod ő meg igen.
Általában mi együtt csináljuk a dolgokat,pl esküvői meghívónál ő szövegszerkesztős részét én kreatív részét.Megtervezni meg együtt.Zenéket együtt válogattuk,de informatikai részét ő csinálta.
Babaszobába falmatricákat vettünk nagylányommal,férjem ötleteket adott hogy állatokhoz mit kéne csinálni.(tavat,barlangot,fákat)én előrajzoltam,nagylány(4,5 éves) kifestette,együtt felraktuk.Szóval mindenki adott bele valamit.34 és fél hetes km
Az anyósodéknak kuss a neve nálatok. Persze mindenki másnak is. Hogy hogyan osztjátok be egymás között a feladatokat ahhoz senkinek semmi köze.
Olyan pedig, hogy mi kinek a dolga nincs amióta a nők is dolgoznak és nem abból áll az életük, hogy otthon várják a férjüket.
Egyébként nálunk a férjem szokott varrni, mert sokkal jobb a kézügyessége mint nekem :).
Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak titeket!
A babához sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!