Kizárólagosan az anya kötelessége a gyermek (ek) nevelése, mert gyedet kap?
Apuka a tervezett 3. gyermek megszületése óta nemigen segít, azt mondja, hogy én azért kapom a gyedemet, hogy a gyermekekkel foglalkozzam.
Jelenleg sincs munkája, mégcsak munkanélküli ellátásra sem jogosult, viszont a héten mindennap este 6 és 8 között jött haza.
Valóban az anya kötelessége csak a gyermeknevelés? Ha itthon van, a gyereket leülteti laptopozni, ő maga a könyvét olvassa, segíteni nem akar, ha szólok még elküld a fenébe.
Teljesen kifordult magából, régen nem volt ilyen. Elvárnám a segítségét 3 pici gyermek mellett.
Az itthoni férfimunkákhoz nem ért, ahhoz szerelőt kell hívnunk. Nem tudok kilépni a helyzetből több oknál fogva sem, pl. gyermektartást sem fizetne....
nem irigyellek...
nálunk is 3 gyerek van, de a férjem maximálisan foglalkozik velük, nem szólhatok egy szót sem.
nem lehet, hogy nagyon elhanyagolod a férjed?
Ő hanyagol el engem. Rájött, hogy sok neki a 3 gyerek és máshol keresi a boldogságát.
De attól még nem lenne kutya kötelessége, hogy segítsen? ha kérem, akkor sem nagyon segít, beszól, hogy minek szólok apróságokért. pl. szoptatom a 9 hónapost, a 2,5 éves kér valamit, szólok neki, hogy jöjjön, erre ki van akadva, hogy de miért jöjjön, oldjam meg magam. és olvassa a könyvét tovább. éjjel sem jött soha át segíteni. direkt külön alszik. rendben, hogy tönkrement a házasságunk, de ettől még nem kellene, hogy segítsen? főleg, hogy munkája sincs?
A külvilág felé a tökéletes apukát játssza, délelőtt általában velünk sétál 1-2 órányit, minden szomszéd azt látja, hogy húúúú, de mennyit segít az én férjecském és hogy milyen csodálatos egy család vagyunk.
A lakáson belül pedig ez van......
Gondolom bántja, hogy nincs munkája és így jön ki rajta, de akkor hova jár napközben?
Sok férfi elfelejti, hogy a nő nem magának szüli a gyereke(ke)t, hanem kettejüknek.
Haver, nagymami lelejmolása.....
Amikor dolgozott mégúgysem segített. De ez a 3. gyermek óta van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!