Kaphatnék veleményt az alábbi termékekről?
Most várom az első gyermekem és még nem igazán vagyok jártas a baba témában, hogy mi hasznos, mi nem.
Legyetek szívesek ne az árát/színét/márkáját kritizáljátok, hanem azt írjátok meg hogy hasznosak-e vagy sem.
Termékek amikről beszéltem
Bölcső: [link]
Játszószőnyeg: [link]
Babafészek: [link]
Fejvédő: [link]
(pont körbeéri az ágyat ha bővítve van☺️)
Zenélő körforgó:
Hálózsák:
Szoptatós párna:
Illetve ez az extra légáteresztős lepedők:
Kérlek úgy írjatok le hogy pl. Szerintem a bölcső hasznos/nem hasznos...és így végig az összes termékkel, ha lehetséges(egyébként a legtanácstalanabb a hálózsákkal vagyok, mert sok ismerősöm mondta hogy nincs meg benne neki a gyerek).
Bölcső nem
Játszoszönyeg igen
Babafészek igen
Fejvédő igen (de a linkelt nem megfelelő)
Zenélő körforgó nem
Hálózsák igen (feltétlenül)
Szoptatós párna nem
Utolsó nem ismerem, de hülyeségnek hangzik.
Bölcső: Ennyi pénzért nem! Akkor már inkább adamo hinta, az olcsóbb, és sokkal tovább ki tudja használni a gyerek.
Játszó szőnyeg: teljesen oké, bár én inkább ezt a vízzel tölthető matracot venném, mivel ezek a szőnyegek, a hasaltatásra vannak, és a hasaltatásnál nem sok értelme van a fentről lógó játékoknak. Ezt meg tudja a kezével nyomkodni, sokkal izgibb lesz a babának és jobban fejleszti.
Link: [link]
Baba fészek: oké.
Fajvédő: a legtöbbször, csak dekoráció, nem sok haszna van. De ha te így nyugodtabb vagy, akkor nyugodtan.
Zenélő körforgó: a babák 90%át csak rohadtul zavarja.
Hálózsák: mindenképpen. Ha a kezdetektől ehhez szoktatod, akkor megmarad benne, viszont, ha lesz hálózsák, akkor a baba fészek, szintén csak dekoráció, mert ugyanazt a célt szolgálja, mindkettőben komfortosabban érzi magát a baba, az anyaméh szűk terét imitálja.
Szoptatós párna: csak ha megszületett, és tudsz szoptatni. Addig felesleges. A 2 órás komfort szopikat kényelmesebb ezen végezni, de a cumis üvegből 2 perc alatt evéshez, nincs szükség rá.
Az utolsót én sem ismerem.
Bölcső:nem
Játszószőnyeg: igen(de ezek a bézs színek nem elég figyelemfelkeltőek neki) ezek inkább a szülő szemének mint a baba fejlődését szolgáló játéknak készültek.A másik, ha gyorsabb mozgásfejlődésű babád van akkor szól pár hónapig és be kell ruházni egy méretesebb darabra.(3 hónapig használtuk, ahogy forogni nem kezdett,utána feszt lefordult róla:D)
Babafészek:igen
Fejvédő:nem mindenképp, öcsémék lánya belekeveredett állandóan, úgyhogy mi lemondtunk róla.Viszont tény, hogy dekoráció, szebb tőle a kiságy.
Zenélő körforgó:gyerekfüggő.Az első hónapokban semmi hasznát nem vettük, viszont fél éves korától éjszaka ha megébred felhúztam és megnyugodott tőle.
Hálózsák:Gyerekfüggő, miénk nem marad meg benne, egész éjjel icereg ficereg magára csavarja.
Szoptatós párna: ez a fajta tuti nem.
Bölcső:nem
Játszószőnyeg:igen
Babafészek: nem
Fejvédő, forgó (a fiam imàdta), hálózsák:igen
Szoptatós pàrna: nem
Lepedő: nem ismerem ezt a fajtàt, de a lényeg, hogy vízhatlan legyen.
Ami szerintem fontos, hogy szépek ezek a pasztell dolgok, nekem is tetszenek, de a babákat a színek fejlesztik, így én mindenből színesebbet választanék.
Szépek ezek a dolgok, de úgy néz ki, mintha direkt kikeresgetted volna a legdragabbakat.
A bölcső értelmetlen, amd pár hetes koráig jó a gyereknek.
Jatszoszonyeg. Hát nekünk nem volt, a gyerek jól eljátszott simán a szőnyegen mindenfélevel.
Babafeszek. Fogalmam nincs mire jó, hogy őszinte legyek.
Fejvédő. Hova, a bölcsőbe? Mert oda aztán értelmetlen ez is. Kiságyba kell.
Korforgonk volt, hálózsákunk is.
Szoptatós párna. Nem volt, nem éreztem szükségét.
Lepedő. Kell, de ez a belinkelt valami oltári nagy marhaságnak tűnik. Ugyan melyik lepedő nem legaterezsto, Bakker??? Max a gumi lepedo nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!