Mik a tapasztalataitok a Baby Bruin termékekről?
A napokban válogattam a babakelengye holmik között, és ott találkoztam ezzel a márkával, nagyon sok helyen. Viszont nem ismerem, hogy mennyire tartósak, minőségiek. Árban nem rosszak, de ha olcsó húsnak híg a leve... Mivel nem ismerem, így csak egy két db-os, mintás textilpelenkacsomagot vettem, ami Bruin-os. Nem akartam pénzt kidobni, hogyha esetleg a többség rossz véleménnyel van róla. Van valakinek esetleg tapasztalata? Pozitív és negatív egyaránt érdekel!
Köszönöm!
29 hkm
A textilek (kifogó, pelus) szerintem nagyon jó. Én elégedett voltam vele. Gumilepedőt és csőrös poharat is vettem, ez volt az egyetlen, amit elfogadott a fiam.
A Baby Bruin-nak van üveg cumisüvege, kompatibilis a Medela mellszívójával.
Egyedül a mellbimbóvédőjében csalódtam, nagyon puha szilikon, számomra használhatatlan volt.
Szerintem jó és használható dolgai vannak, vannak jobbak és minőségibbek, de alapjáraton nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!