Chicco termékekről érdekelne tapasztalat!?
Figyelt kérdés
Cumi, cumisüveg, mosószer, babaápolási termékek...aki próbálta/használja ezeket legyen szíves véleményt irni róluk2018. aug. 4. 09:38
1/5 anonim válasza:
Játékról tudok írni, az jó minőségű. De személy szerint én nem szeretem a chiccot, mindig az jut eszembe, hogy kengurut gyárt, ami káros a baba egészségére, fejlődésére.
2/5 anonim válasza:
Cumit és egyéb szilikonokat nem használunk, mert szopizik a lányom. A fertőtlenítő folyadékot szeretjük, az jó cucc és könnyű használni. 😊
3/5 anonim válasza:
Fürdetőjét használtuk 1 évig, nagyon jól bevált. Gazdaságos, jól habzik, mindentől mentes, jó illatú és nem szárítja a baba bőrét.
4/5 anonim válasza:
Fertőtlenítő folyadékja bevált, játékunk is van, strapabíró.
Cumikat nem próbáltuk inkább nuk, man ezek több hekyrn kaphatók.
5/5 anonim válasza:
Mam akart lenni az a man.... bocsi
De szerintem ne márka alapján válassz. Vagy nem kell mindenből ugyanaz a márka
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!