Amway termékekről mi a tapasztalat, vélemény?
Csak és kizárólag a termékekről,teljes mértékben elvonatkoztatva az üzlet működésétől/felépítésétől és a vállalkozóktól.
Az érdekel,magával a termékekkel kinek milyen tapasztalata van? Hasznosak,jók,szerethetőek,hatékonyak?
Némelyik hatékony, de mind borzalmasan drága.
Csak azt szabad megvenni, amelyik nélkülözhetetlen, és senki más nem készíti.
A mosogatószer 2.600 Ft 1 liter. Én 4x-re hígitva használom (állítólag még 8x-osan is hatékony) Így egy fél liter 325 Ft-ba esik. A JAR 350 Ft egy fél liter és nincs olyan hatékonysága és nem környezetbarát.
A mosópor antiallergén és egy evőkanálnyi kell egy mosáshoz.
Az előmosó spray olyan foltokat tud eltüntetni, mint a penész, bor csoki, viasz.
Az L.O.C. mindent tisztít.
A Zoom-mal a sütőt tudtam kitisztítani súrolás nélkül.
A mosogatószer például egy pillanat alatt letisztitotta a kezem a cékla pucolás után.
Eddig ezeket probáltam ki: alapozó,ablaktisztító,mosogatószer,arclemoso,hidratálo krém,parfüm,fogkrém,szappan,lehellet frissítő,tusfürdö,szájöblögetö, nutrilite vas készítmény. 110%-ig elégedett vagyok. Örülök hogy nem hallgattam másra... Minőségi termékek,akárki akármit mond! Alig várom,hogy jól feltankoljak,amit csak tudok!
(Bocsi telefon)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!