Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Vagus dogs termékekről?
Figyelt kérdés
Nyakörvet szeretnék cane corsonak2018. júl. 25. 15:34
1/5 anonim válasza:
Nekünk rengeteg Vagus holmink van, elnyűhetetlenek.
2/5 anonim válasza:
egy nyakörvön nem lehet sok mindent elrontani...
amúgy meg brutál erős, strapabíró cuccokat gyártanak, de nekem személy szerint nem tetszik a design, stílus amit hoznak.
két kutyámnak rendeltem biciklis hámot tőlük, a borderre kb jó lett, de pl húzás közben nem simult olyan szépen a testéhez, mint a musher hám. A 6 kg-os kutyám méretetit pedig úgy gondolták h elnéztem és nagyobbat gyártottak. Mikor írtam nekik h nagy lett, azonnal mondták h igen, ők hibáztak és megcsinálják, viszont a javítás elég bénácska lett... de a musher csinált a kiskutyámnak is egy tökéletes hámot <3
5/5 compactegon válasza:
jó cuccaik vannak, és trapásak. ráadásul szín, betűtípus, méret stb szerint tudod náluk összeállítani pl a nyakörvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!