Anyukák! Ti milyen baba termékeket használtatok az újszülötteknél? DM termékekről tapasztalat?
Dm-es babylove-ból az ultra sensitive termékek nagyon jók.
De jonhsons után lehet fura lesz, mert ezek illatmentesek ahogy a baba bőrének a legjobb.
Johnsons babyt ne!
Mi gyógyszertári fürdetőt Dove baby testápolót Nivea baby olajat illetve neogranormont.
A gyógyszer záró popsikrém xarul lehet kenni szetintem.
A Johnsons azbesztes, parabenes és allergén, a gyógyszertári kőolajszármazékos és parabenes, ráadásul mind tartalmaz pálmaolajat is, tehét a bolygót is pusztítja, nemcsak a kicsinek árt.
Egy natúr terméket használok, de otthon nem beszerezhető.
Azért ennyire nem kell túlreagálni ezt a Johnsons témát. Tény és való, hogy az azbeszt káros, de a Csernobili atomrobbanas után földbe került radioaktív anyagok ezerszer veszélyesebbek.
Ha a legjobbat akarod a családnak, akkor álljatok át a natúr termekekre. Ami hidratáló hatású és szerintem nagyon jó az a shea vaj és az argan olaj.
Kokuszolajat rakok a furdovizbe, 7 hetes a legkisebb babank, de ezen kivul mast meg nem hasznaltunk.
Aveeno babakozmetikumokat vettem terhesen hirtelen felindulasbol (furdeto+sampon, hidratslo krem, popsikrem), de meg nem hasznaltam egyiket sem, mert nem volt rajuk szukseg.
A nagyobb gyerekeknel sem hasznaltam ilyesmit jo ideig, akkor is olajat raktam a furdovizbe es ennyi.
Szerintem amig nincs szukseg valami konkret problema miatt ilyesmire, addig a leheto legjobb a nagy semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!