Mi a véleményetek a pepcos illetve a kikkes baba ruhákról illetve baba termékekről?
Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 12:02
2/42 anonim válasza:
Pepco jó,kikkel nincs tapasztalatom
3/42 anonim válasza:
A kik-kel nincs bajom, viszont 2-3 pepcos-s body gyorsan kinyúlt éa a sokból 2 leggings kifakult.
Ennek ellenére tegnap is ezekben vettem ruhákat
5/42 anonim válasza:
Ajándékba kaptunk pár Pepcos ruhát, magamtól soha nem vennék ott ilyesmit főleg a tapasztalat után: az első alkalommal amikor a gyerekre ráadtam a patent kiszakadt a helyéből... Nem egy nagy minőség.
6/42 anonim válasza:
A Pepco gyerekruhaival nincs bajom. Elég egyedi darabokat lehet kifogni jó áron. A babajáték választék is jó, sok mindent vettünk ott.
8/42 anonim válasza:
Eleinte csak brendon, és h and m ruhákat vettem, már bánom, a pepco negyedannyiért hasonló minőségű, én csak ajánlani tudom, a másik márkát nem ismerem.
9/42 anonim válasza:
Mi sokat vásároltunk a kikk-ben, arra a rövid időre, amíg a babák, kisgyerekek hordják, teljesen jó. Azért nem mindenki engedheti meg magának, hogy 2 ezerért vásároljon bodykat... úgyis leeszi, lebukja, homokos-sáros lesz a játszón...
10/42 anonim válasza:
Kikről nincs véleményem, nem ismerem.
De ránézésre nem tetszenek.
Ahogy a peocosak sem.
De ízlèsek és pofonok.
Nekem túl csicsásak, a minősége meg... botrányos.
Turiban vásároltam be pár 100 ft/dbokért minősègi ruhàkat. Azóta is ott veszem neki+h&m-ből rendelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!