Szerintetek gáz ha nagyok lesznek a babánkra a ruhák?
Teljesen jó szerintem. Ha mégis nagyon pici lesz, amíg ti a kórházban vagytok, apuka tud venni pár kisebb darabot gyorsan. Előre úgysem lehet tudni. Ezekbe előbb-utóbb belenő, viszont ha betáraznátok kisebb méretekből, lehet rá se tudnátok adni.
Mi is így csináljuk egyébként.
Nekem 50-s talán nincs is
56-osak vannak de a legtöbb magyarul egy hatalmas kupac 😁az mind 62-es sőt
Kicsit korábban és jóval kisebbnek született a fiunk a tervezettnél. A kórházban benti ruhában volt, nem us néztem mekkoraban. A férjem mikor mentünk háta hozta az általa meglepetesbol kiválasztott (56-os, ezt is beszéltük méretre) ruhat. A kisfiunk lába az ulepeig sem ért le benne..,
Hívtuk anyukamat, hogy mi meg várjuk a zárójelentést, menjen fel a tescoba és vegyen néhány 50-es ruhát, mossa ki hazafele bemegyünk érte, mert egy olyan ruhája sincs a fiunknak ami jó lenne ra. Meg az 50-es is nagy volt egy darabig, két hónap körüli volt, mikor váltottunk 56 méretre.
Akkor teszed jól, ha eszedbe se jut ilyen. Adott helyzetre utólag is fel lehet készülni, nem pedig kísérteni a sorsot azzal, hogy koraszülött ruhákat is előre beszerzel.
Átlagos újszölöttre nem nagy az 56-os, vagy max. pár hétig.
Mi pl.: kaptunk pár 50-es bodyt ajándékba, egyszer sem volt a gyereken, mert olyan passzentos volt, holott "csak" 49 centivel született (a 38. hétre). Az 56-os pedig éppenhogy csak annyival volt nagy rá, ami kapóra is jött bénázó első szülőkként illetve a nyári 40 fokban is praktikusabb volt, mint egy szoros darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!