Mennyire nagynak számítanak a gyerek körmei? Ma óvodai tisztaság vizsgálaton üzent a védőnő, hogy nagyok a gyerek körmei.
Figyelt kérdés
2017. nov. 28. 15:49
2/10 anonim válasza:
Én ekkorát már le szoktam vágni, mert már összekarmolja magát (véletlen) stb.
4/10 anonim válasza:
Igen, ekkorát már én is levágom.
5/10 anonim válasza:
Nem rövid, de azért az, hogy ilyen hosszúság miatt üzenjen, szerintem nagyon nagy túlzás!!
6/10 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy érzékeny neki ha ilyenkor már vágva van, de nem töredezik, nem koszos.
2017. nov. 28. 17:00
7/10 anonim válasza:
egyáltalán nem az a kategória, ahol üzenni kellene. Néha igencsak túlbuzognak ezek a védőnők.
8/10 anonim válasza:
Abszolut nem nagyok! A védőnő foglalkozzon a tisztasággal! Persze le lehet vágni. Sőt még a hústól is el lehet választani a körmöt. Aztán egyszer csak belenő a sarkokba :(
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem hosszú. Ha jól látom, akkor most ér kb. az ujja végére. Ha ezt levágod, akkor már érzékeny. Akkor lenne hosszú, ha ez a hosszúság az ujja végén kezdődne. A védőnő túllihegte a dolgot.
10/10 anonim válasza:
Szerintem is lehetne picit vagni belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!