Én ott még csak csiricsáré vagy poliészter holmikat láttam, illetve olyat, ami egy-két mosás után fakul.
Igazából azért nem veszem meg, mert az ott kapható holmik közül egyik sem tetszett.
2018. aug. 26. 16:15
22/42 anonim válasza:
Ocsmány, ízléstelen, elszabott, silány anyagú, gagyi kínai ruhák. Ennyi erővel rendelhetném a wishről is. Biztos hogy nem vennék ott semmit; se ruhát se játékot a kislányomnak. H&M, Zara, Mango, Next és GAP-ről rendelek, nem fogok spórolni ezeken ugyanis hiába a folt egyikből se jön ki nem mindegy hogy poliészter hányadékba vagy pamutba izzad a gyerekem. Nem beszélve akkor arról hogy én szeretem stílusosan és ízlésesen öltöztetni őt ez pedig egyik említettből sem kivitelezhető... Igénytelen, alacsony standarddal bíró, csóró embereknek tökéletes. Sajnálom ha durván fogalmaztam.
2018. aug. 26. 17:10
23/42 anonim válasza:
Mi inkább a környezetedet sajnáljuk, de ez már csak ilyen...
Teljesen jó a pepco cucc, nyilván meg kell nézni, mit veszel, és nem az árcimke mutatja a minőséget, hanem a tényleges tapasztalat. Ti hol láttatok poliésztert? Vagy azt az 5-10%-ot mondjátok, ami pont javít a pamut holmik tartósságán, és ugyanúgy ott van a sznobcuccokban is? Hát igen, pénz és ész közt is annyi az összefüggés, mint beárazás és minőség közt.
2018. aug. 26. 17:17
24/42 anonim válasza:
23
A jó minőségű holmi nem "sznobcucc", ebben megállapodhatunk. Magunknak sem veszünk pepco vagy lidl vagy kik ruhát, mert nem tetszik.
Ellenben fast fashiont sem. Olyan holmikat veszünk, melyek márkáját nem tudod megállapítani azonnal. Tartós, szép darabok.
Nem kell rögtön beszólogatni annak, akinek egyszerűen nem tetszenek az ott árult holmik, ezzel csak te tűnsz butának.
21-es voltam.
2018. aug. 26. 17:22
25/42 anonim válasza:
Pepcoban mit kapnál magadra? Vagy látatlanban se tetszik? Oké, ha így kell okosnak tűnni, akkor kihagyom, köszi.
2018. aug. 26. 17:51
26/42 anonim válasza:
22 vagyok: Egyik igényes babarészlegen sincs poliészter, 1% sem. Az nem érdekel hogy tartósabb legyen, úgyis csak pár hónapig hordja de ne irritálja a kis bababőrét. Takaróból sem veszek akrilt, abból is kizárólag pamutot. Viszont csak zárójelben jegyzem meg hogy én vettem a lányomnak Calvin Klein ruhákat is és azokban viszont pl. volt, na tőlük sem vettem többé semmit. Nekem nem a márka számít hanem a minőség és ez a Pepco és társainál nem játszik sőt Calvin Kleinéknáll sem.
2018. aug. 26. 17:54
27/42 anonim válasza:
Cimkét szoktam nézni és persze ár/értéket. Lehet minden útbaesőnél válogatni, szerintem nincs okotok kihagyni ezeket a boltokat. Mármint azon kívül, hogy nem akartok olcsó helyen mutatkozni.
2018. aug. 26. 18:22
28/42 anonim válasza:
Pepcosat szoktam venni. Áprilisban vett bodyja most lett vállalhatatlan, és ki kell dobni. Szerintem amíg egy gyerek 3 havonta kinő egy méretet, tökéletes.
De ebben az árkategóriában klasszisokkal jobb az F&F. Na az kibírja méretváltásig, sokáig szép marad.
2018. aug. 26. 18:47
29/42 anonim válasza:
baba ruhákrol nincs véleményem mert lányom már akkor ovis volt mikor az első pepco bolt megnyilt nagyon aranyos ruhákat lehet kapni 128 méretig kislányoknak,fiuknak,és elég tartosak is ,viszont e főlőtt a méret felett nincs aranyos ruhaä náluk ,kik ruhái is jók ,bár drágábak valamivel,szintén csak ovis és iskolás méretekről van véleményem.
de én szoktam a h&m ,c&a és tescobol is vásárolni és mindegyik jó.
2018. aug. 27. 05:48
30/42 anonim válasza:
10% poliészter bőven sok egy kisbabának, de amúgy a Pepcos cuccokban az arány inkább 30-40 vagy afölött mozog. Nekem speciel nem baj ha valaki tojik erre, de azért azt ne akarja már bemesélni a tudatosabb anyukáknak, hogy ők a hülyék amiért óvni próbálják a gyereket attól, hogy 0 hónapos korától nonstop műanyaggal érintkezzen a bőre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!