Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mi a véleményetek a pepcos...

Mi a véleményetek a pepcos illetve a kikkes baba ruhákról illetve baba termékekről?

Figyelt kérdés

2018. aug. 26. 12:02
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
72%
Pepcot ismerem. Jól meg kell nézni, változó. Vettem elméretezett és elszabott body-t vagy 2 éve, utána nem is volt kedvem vásárolni ott egy ideig. Azóta néha megint benézek, meg van lányom is, több rossz tapasztalat nem ért ott. (De nagyrészt a H&M-ben és a Tescoban vásárolok)
2018. aug. 26. 13:11
 12/42 anonim ***** válasza:
93%
Tény, hogy a Pepco-s ruhák nem valami jó minőségűek, viszont ár-érték arányban verhetetlenek, főleg akcióknál. A gyerek úgyis max. egy évig tudja hordani, a drága ruha is fűfoltos lesz vagy kiszakad, ha a gyerek elesik, szóval szerintem megéri ott vásárolni.
2018. aug. 26. 13:21
 13/42 anonim ***** válasza:
90%

12vel egyet értek.

Nagyon rövid ideig tud egy egy darabot hordani mert kinövi.Játszóra homokozni, tökéletes.Nem sajnálom a pár száz ft-os nacit ha foltos lesz.

Mivel a minősége nem a legjobb így csak az akciósok közül választok a pepcoban és így ha hamar tönkre megy is megéri.

2018. aug. 26. 13:36
 14/42 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon rossz a ruhák minősége,kb. Kétszer kimosod és olyan mint egy ezeréves gönc.
2018. aug. 26. 13:49
 15/42 anonim ***** válasza:
50%
A Kikben szoktam nezelodni es learazasokat vegig nezegetem. Szuper minőségű tűzoltó sam, mignon és tarsai figuras polokat vettem. Kapucnis pulcsik, farmerok is nagyon jok. Amire figyelni kell hogy kb egy merettel nagyobbat kell venni mindenből mert mar volt hogy csereltettem polot, pulcsit mert rovid volt. Pepco méretek szerintem rendben vannak. Nem olyan jó minőségűek de mivel egy nyarnal tovább nem hordja minek vegyek h&m -ben 3-4 szeres áron?
2018. aug. 26. 13:55
 16/42 anonim ***** válasza:
49%

Ruhák: a nagy részük poliészter, ami egyáltalán nem való kisgyerekre. Az anyukáknak sokkal jobban oda kellene figyelni, hogy a lehető legkevesebb műanyaggal érintkezzen a gyerek bőre.

Játékok: noname műanyag vackok Kínából... ki tudja mivel festik, ki tudja milyen mértékben oldódik, vagy egyáltalán milyen műanyagból van? Egyikre sincs ráírva, hogy BPA- vagy ftalátmentes lenne. Én biztosan nem engedném, hogy a kicsi gyerekem ilyesmit vegyen a szájába.

2018. aug. 26. 14:00
 17/42 anonim ***** válasza:
44%

Én h&m-ben mindig leárazáskor v vmi akciókor veszek, és csak nagyon picit jön ki dràgábbra, pár 100 Ft-tal.

Nekem az megér annyit, hogy ne silàny polièszter èrjen a picim bőrèhez.

Illetve használtan is lehet venni h&m cuccokat csoportokban, szintén olcsón ;)

2018. aug. 26. 14:09
 18/42 anonim ***** válasza:
82%

A pepcot már sokan írták.

Kik, én szeretem, nagyon jó akciókat lehet kifogni. Általában nadrágokat, sapikat, pulcsikat, zoknikat vettem ott. A minőségével sincs bajom, szerintem jobb mint a pepco. Viszont a méretezése sokkal nagyobb mint az átlag.

2018. aug. 26. 14:20
 19/42 anonim ***** válasza:
84%
Babakorban szerintem jok, amikor sok valtas kell, mert leeszi, leissza folyton. Akkor szerintem jo az olcso ruha. Amiket mi ezen a ket helyen vettunk, azok pont addigra valtak bolyhos csunyava,amikorra amugy kinotte azokat. Igazabol ingyen utanad dobjak bizonyos akciok alkalmaval a ruhakat, akkor megerte.
2018. aug. 26. 14:28
 20/42 anonim ***** válasza:
87%

Pepco-s bodyval eddig egy-egy kivétellel nem volt problémám. Amúgy a sárgabarack meg a kakaó a 3500 ft-os brendonos bodyból sem jön ki, annak meg kimondottan örültem, ha olyan baleset van, akkor lelkiismeretfurdalás nélkül dobom a szemétbe, veszem elő az újat.

Kisnadrágokból inkább a melegítő változatot vettem a Pepco-ban, azok tök jól bírták, és előfordult, hogy lehetett normális pulcsit is kapni, nem azt az izzasztó plüss meg nejlon anyagút.

Kikk-kel nincs tapasztalatom.

2018. aug. 26. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!