A 62-es overall nagyon nagy egy ujszulottre? Erdemes venni 56-ost is?
November elejen szulol, ha minden igaz.
Irom a listat, hogy kb mire lesz szukseg.
Ruhakbol veszek 56-62-est vegyesen, de nem tudom, hogy overallbol is kell-e mindketto.
November elejetol februarig (idojarastol fuggoen marciusig) szukseg lesz ra, abban sem vagyok biztos, hogy a 62-es vegig kitart, lehet, hogy 68-as is kelleni fog, de ez majd kiderul.
Ti vennetek ujszulott, 56-os meretet, vagy jo lehet kezdesnek egybol a 0-3 honapos, 62-es? Nem fog “elveszni” benne a baba?
Nekem 3 novemberi gyerekem van. 3300 grammos, és 4400 as is volt köztük. De mindegyik az 56-ost hordta az elején.
A lányom, aki nagy súlyú volt,úgy januárra kinőtte az 56-ost, de a fiúk az egész telet abban vitték végig.
Szerintem az overálok vhogy nagyobbra vannak csinálva direkt mint mondjuk egy 56 os rugi.
(gondolom hogy aláférjen sok ruha)
Attól is függ mekkora babád lesz.
4kg-al 50cm-el született a lányunk és másfél hónap alatt már a 62-es ruhákban volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!