Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ráadnátok a nagy tesó kinőtt...

Ráadnátok a nagy tesó kinőtt babaruháit a kicsire, ha a tesók ellenkező neműek?

Figyelt kérdés

Lányom 14 hónapos, 18 hós korára várjuk a kistesót, aki az ultrahangok szerint kisfiú. Nagyon sok szinte új állapotú babaruhánk van, amíg nem járt és evett egyedül a lányom addig nem lett egyik rucink sem foltos, bolyhos vagy kopott. Igen ám, de 90% lányos (teljesen rózsaszín vagy rózsaszín mintás) és 10% uniszex (fehér vagy fehér szürke mintás).

Férjem azt mondja, hogy ne vegyünk új ruhákat, hanem adjuk rá a kicsire azokat amik megvannak, mivel teljesen mindegy milyen színű ruha van rajta, úgy sem fog emlékezni rá. Ha éppen jön valaki látogatóba vagy fotózunk, akkor lehet az uniszex ruhában és kész. Az teljesen mindegy miben alszik.

Én viszont úgy gondolom hogy nagyon gáz ha egy kisfiú ruhatárának 90%-a lány ruha... 1-1 db oké, vagy mondjuk hideg időben az alsó réteg ami nem látszik, de hogy mindig rózsaszínben legyen az nem normális.

Ti hogy vélekedtek erről?

2018. febr. 21. 11:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
69%
A tipikusan nagyon lányos ruhákat nem adnám rá.Értsd rózsaszín pónis,hello kittys vagy minnie-s ruci.De például a lányomnak van olyan piros nadrágja,aminek az egyik szárán van egy pici fehér virág.Azt ráadnám simán.
2018. febr. 21. 11:55
 12/32 anonim ***** válasza:
88%
Hogy érti azt a férjed, hogy majd, ha fotózzátok? Véletlenül történnek a pillanatok. Egyszer csak majd rátok mosolyog, vagy valami klasszat csinál először, de nem lehet majd lefényképezni, mert épp rózsaszínba lesz öltöztetve. Tudom, nem a fényképezés a legfontosabb, csak szerettem volna felhozni még egy érvet. Én nem adnám rá a rózsaszín ruhákat.
2018. febr. 21. 12:08
 13/32 anonim ***** válasza:
56%

Szerencsére nálunk fordítva van. Body-nak adok kéket a kislányra ha úgy van, overál alá szintén mindegy milyen a pulcsi csak ne fázzon, stb. De sok új ruhát veszünk-vettünk, a ruhatára kb 80%-ban kislányos vagy uniszex. Még a pizsama is, neki mindegy milyen színűben alszik, de autós nagyon fiúsat én nem szeretnék azért ráadni.

Nyárra meg úgy se lesz egy a méret, ígyis úgyis újat kellene venni.

2018. febr. 21. 12:38
 14/32 anonim ***** válasza:
50%
Nem..
2018. febr. 21. 12:41
 15/32 anonim ***** válasza:
76%
Én pont ezért inkább unisex ruhákat fogok venni, mivel 2 gyereket szeretnénk. Ha csupa rózsaszìn cuccot vettem volna, akkor azt gondolom ìgy jártam de nem adnám rá a fiamra (ha csak nem kerülünk hirtelen rossz anyagi helyzetbe). Ha a kislánynál fontos volt h csajos legyen és nem sárga, zöld vagy akár kék, akkor a kisfiamat se fogom lánynak öltöztetni.
2018. febr. 21. 12:45
 16/32 anonim ***** válasza:
21%
Kisöcsém még 4 évesen is a lányos fürdőbugyimban flangált nyáron :))
2018. febr. 21. 12:46
 17/32 anonim ***** válasza:
36%
12# hát igen, nekem is még ez jutott eszembe.
2018. febr. 21. 12:46
 18/32 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk is lány-fiú testvérpáros van, nem adom a fiamra a rózsaszín, lányos, habos-babos ruhákat egyáltalán (értsd:egyáltalán).
2018. febr. 21. 13:00
 19/32 anonim ***** válasza:
56%
Én csak az unisex darabokat adnám rá. Nálunk is hasonló lesz a korkülönbség, ha kisfiú lesz veszek neki kis kék cuccokat. :) Bodyból van sok fehér is de amúgy lányos a többi ruha ami van. Én egyébként fél éves koráig rengeteg gyönyörű állapotú használt ruhát vettem a lányomnak fillérekért. Pont emiatt, hogy ha a következő baba fiú lesz ne érezzem pénzkidobásnak újakat venni. Vaterán pl. nagyon szép csomagokat lehet kifogni, akkor talán a férjed is belenyugszik ha olcsón veszed :) Ha nem akartok 3. gyereket, akkor akár el is adhatod tényleg a lányos cuccokat és úgy pláne nem lesz vita :)
2018. febr. 21. 13:03
 20/32 anonim ***** válasza:
67%
Vegyes ikerpárom vam, és igen, előfordult, hogy ha pont mosásban volt az összes lányos ruha, fiúsat kapott a kislányom, és fordítva, rózsaszínben pompázott a kisfiam. Engem nem zavart, és láthatólag őket sem. Minden valószínűség szerint a nemi identitásukban sem okozott zavart a rugdalózó színe. :-D 9 hónaposak
2018. febr. 21. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!