Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mit tennétek ezekkel a ruhákkal?

Mit tennétek ezekkel a ruhákkal?

Figyelt kérdés
Kisfiút várunk, már a legtöbb ruhát megvettem neki. Szombaton hozott apukám új felesége egy nagy doboz ruhát, ami a lányáé volt több mint 20 éve. Vannak benne unisex és lányos ruhák is. Utóbbiakat (rózsaszín, csipkés, fodros) nem szívesen adnám a lányomra. A ruhák porosak (padláson voltak), sok közülük foltos. Mosni-vasalni kéne őket, na de mindet? Azt is amit nem fogunk hordani? Ráadásul ha a lánya szül, akkor majd vissza is kell adni a ruhákat.
2016. márc. 21. 10:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Én nem használnám. Megköszönném, aztán úgy hagynám a csomagban és mikor kell vissza adnám.
2016. márc. 21. 10:26
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Én ilyenkor azt csináltam, hogy kiválogattam ami kell, a többit visszadtam úgy ahogy volt egyből.
2016. márc. 21. 10:29
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem kellett volna elfogadni, lehetett volna mondani, hogy te újat akarsz venni neki. Amúgy lányod is VAN?
2016. márc. 21. 10:38
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Én válogatnék belőle néhány szebb darabot, a többit visszaadnám rögtön.
2016. márc. 21. 10:41
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Válogass ki belőle néhány ruhát, a többit pedig add vissza neki most.
2016. márc. 21. 10:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézd át, hogy van-e valami használható, a többit add vissza.
2016. márc. 21. 10:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem fog neki rosszul esni, ha felét vagy még többet visszaadok? Nem akarom megbántani, mert jó szándékkal adta, és neki sokat jelentenek ezek a ruhák.
2016. márc. 21. 10:50
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Akkor tedd el, ha tudod egy ideig. (padlás, szülők) Aztán pár hónap múlva visszaadod.
2016. márc. 21. 10:53
 9/13 anonim ***** válasza:
56%
Ha te fiút vársz, és ő lányruhákat adott, akkor szerintem vissza lehet adni a felét vagy háromnegyedét is azzal, hogy a kevésbé lányosokat kiválogattad, a többit meg visszaadod, mert tudod, hogy majd a lányának is szüksége lehet rá. Bár, ha terveztek még gyereket, és van nálatok elég hely, akkor Te is elteheted későbbre is, lehet Neked előbb születik lányod mint az új feleség lányának.
2016. márc. 21. 10:57
 10/13 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én a helyedben az uniszex darabokat kimosnám-vasalnám, a lányosakat félretenném, úgy, ahogy vannak. Érthető, hogy nem fogod a fiadra adni őket, ebből nem lehet sértődés, viszont akkor már add majd vissza az egész dobozt egyben, ha az uniszexeket is kinövi a babád (még ha nem is adod rá azokat se, azért azok legyenek kimosva, mintha használtad volna, aztán akkor tényleg nem lesz sértődés).
2016. márc. 21. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!