Mit csináltok a kinőtt ruhákkal? Megpróbáltam eladni vaterán, jófogáson, de semmi. Hol lehet még próbálkozni?
Ha nem megy el, akkor lehet túl drágán adod.
Ha darabonként árulod, lehet meg kéne próbálnod csomagban is.
Én megfogadtam, hogy ruhákat nem fogok eladni - csak ha valami a három gyerek után majd nagyon jó állapotban marad, bár ebben őszintén kételkedem. :D Szóval én vagy oda fogom ajándékozni őket ismerős anyukáknak, vagy elviszem a helyi családsegítőbe, ahol tudom, hogy rászorulókhoz kerül.
Amennyiben viszont neked szükséged van a ruhákért kapott pénzre, akkor tudom javasolni, amit már előttem is írtak: csomagban, kicsit olcsóbban próbáld eladni, vagy helyi facebook-csoportokban hirdesd. Nem tudom, mekkora településen éltek, de esetleg lehet még "garázsvásárt", kirakodóvásárt is rendezni, vagy a közeli piacra kimenni árulni. Vannak olyan turkálók is, amik vesznek be ruhákat, de nem fizetnek értük túl sok pénzt. Az emberek egyébként imádják az akciókat, tehát felteheted úgy a vaterára/jófogásra, hogy 2-t fizet, 3-t kap akció mondjuk a bodykból, rugikból stb., vagy ajándék ezmegaz (kiscipőhöz ajándék zoknik, sapka), illetve ha belefér, akkor kiírhatod, hogy x összeg feletti vásárlás esetén te állod a postaköltséget. Merthogy sokszor az a gondja a vásárlónak, hogy tök jó 200 Ft-ért venni egy bodyt, de mellé a dupla ennyi postaköltség már nem annyira szimpi.
Amúgy jól meg kell fontolni ezt a ruhaeladoga
Elküldte, mielőtt befejeztem volna, szóval:
Jól meg kell fontolni ezt a ruhaeladogatást, mert könnyen elképzelhető, hogy a postára járkálás, futárvárás időben többet vesz el, mint amennyi pénz bejön belőle. Ugye ismerős a mondás, hogy idő=pénz. :) És akkor még nem is beszéltünk a problémás vevőkről, akik nem fizetnek, vagy nem annyit fizetnek, leütik a terméket a vaterán, aztán nem viszik el, alkudoznak, nem mennek el a személyes találkozóra stb. Úgyhogy kérdéses, egyáltalán megéri-e ezzel foglalkozni.
Köszi a válaszokat!
Nagyon olcsón adom őket, szerintem. Pl. body 150-200 forint, rugi 200-400 forint, farmer 600-800 és bizonyos összeg felett kedvezményt és ingyen postát ígértem! Van fent kb. 100 hirdetésem, eddig 5 cuccot vittek el. Csináltam csomagokat is, pl. egy méretű 7-8 body vagy rugi, de semmi. :( Cipőcsomagot is 100-an nézték, de egy kérdés nem jött, nemhogy vásárló. :(
Drága.
Én 4-6 éves ruhákat adtam el csomagba, darabja 3-400 Ft-ért. Mind első kézből való next, H&M ruha, tavalyi, tavaly előtti kollekció.
Ha körbenézel, mar egy csomó helyen szinte fillérekért árulnak szép ruhákat. Felsoket a Lidl-ben és hasonló helyeken mar 7-800 Ft korul kapni. Sokan inkább megveszik ezeken a helyeken, mint fele annyiért használtan, amire rájön a postaktg.
Ha nagy csomagba adod fel tényleg jobb, kevesebb munkával is jár. Használt cipőket meg nem sokan szeretik, csak ha tényleg újszerű. A cipők nekem is ott sorakoznak, mást nem tudok csinálni én sem, mint valakinek odaajándékozni.
Azért nem megy el, mert rengeteg gyerekruha van fent a neten, ráadásul sokan kapnak ismerőstől bodyt, rugit, valaki meg ezeket nem is szereti használtan venni, mert a sok mosástól kinyúlnak, kifakulnak..
Amiket jobban el lehet adni azok a kabátok, szebb egész ruhák, szoknyák, hálózsákok, ezekre van kereslet és ezek újonnan is sokkal drágábbak mint egy body, amit tescos csomagban kapsz kb 500 ft/db áron újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!