Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mi a baj az ilyen ruhákkal...

Mi a baj az ilyen ruhákkal hogy nem kell senkinek? (fotó lenn)

Figyelt kérdés

Még cserélni sem akar senki,2 zsák hasonló ruhám van és még 1 db-ot sem tudtam eddig eladni belőlük.

Nem is érdeklődik senki utána. Szerintetek mi lehet a baj?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. febr. 16. 14:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%

Szia! Mindenki dugig van ruhákkal. Kap a rokonoktól használtan, járnak a turiba 50-100 ft-ért vesznek egy rugit, kiskabátot 150-ért. Ha valakinek erre sem telik, a védőnőknél és a családsegítőben hegyekben állnak a ruhák, amiből válogatni lehet.

Én örültem, hogy kaptam szinte mindent, saját nem sok van, de így utólag (2 fiam van) jöhetne a harmadik is a saját ruhákba, mert nem kell sok, úgyis minden nap mosok 2 adagot. A kölcsönkapott ruhákba az is a jó, egyrészt nem adtunk érte pénzt, másrészt visszaadom és nem kell tárolni.

2014. febr. 16. 14:56
 2/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy drágán akarod adni? Én is sokmindent adtam el (2 gyerek ruháit eddig 92-es méretig minden elment), reálisan bodykért 100-200 Ft-ot lehet elkérni, 300-500 ft-ot egyéb ruhákért. De ha csomagban hirdeted meg, és reális csomagárat kérsz értük, úgy jobban elmegy talán.
2014. febr. 16. 14:59
 3/17 A kérdező kommentje:
A szebbjeit 250 ft.é
2014. febr. 16. 15:05
 4/17 anonim ***** válasza:

A 250Ft akkor jó esetleg, ha személyes átvétellel el tudja vinni tőled. Mihelyst postaköltséget számol rá az ember, nem éri meg. 50-100-150 Ft a reális ár még a márkás darabokért is ilyen kis méretben. Kb. 80-as méretig mindent így vettem, gyönyörű Next, H&M rugikat, felsőket, sőt, kabátot, overált is.

86-os mérettől kb 200-250-300 Ft a darabár, ennél többet nem adnék érte.

A Tesco-ban akciósan 995 Ft-ért vettem 5db-os body csomagot, 350-500 Ft-ért hosszú, ill. rövid ujjú pólókat, így használtan nem adnék érte többet.

2014. febr. 16. 15:13
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha 50-100Ft-ért veszik meg akkor ad inkább oda valami szegény családnak. Én szerintem egyáltalán nem drága. Hol laksz nincs a városba baba bizományi ahol beveszik?
2014. febr. 16. 15:16
 6/17 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok, ez így tényleg nem drága. Szerintem, tényleg próbáld meg akkor csomagban értékesíteni, úgy legalább valamennyi pénz befolyik érte. Vagy várj kicsit még. Volt, hogy tőlem sem vittek semmit hónapokig, aztán egyszer csak beindult.
2014. febr. 16. 15:33
 7/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk abban lehet valami hogy mikkor hirdeted? Jó lenne ha nem hónap végén lenne frissen feltéve.
2014. febr. 16. 15:35
 8/17 A kérdező kommentje:
Február 8-án adtam fel az első hirdetést.
2014. febr. 16. 15:40
 9/17 A kérdező kommentje:
Már az első nap rá 2 órára akadt is vevő de vissza lépett.
2014. febr. 16. 15:47
 10/17 anonim ***** válasza:

Én összegyűjtöm a kinőtt ruhákat szezon szerint: pl. 80/86-os kisfiú tavaszi/nyári/átmeneti ruha. Ebben van benne cipő, harisnya, kabát,body, nadrág, sapka minden de minden amit kinőtt a fiam. Ez kb 120 darab ruhát jelent. Ezt a csomagot szoktam feltenni 10ezer forintért. Azaz darabja kevesebb mint 100 forintra jön ki a vásárlónak (és így már megéri neki mert van benne pl. sok kabát meg cipő amit darabjáért vesz meg minimum egy ezresért).

Így már megveszik mert megéri és minden benne van ami kell egy szezonra egy 1 éves kisfiúnak.

2014. febr. 16. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!