Mi a baj az ilyen ruhákkal hogy nem kell senkinek? (fotó lenn)
Még cserélni sem akar senki,2 zsák hasonló ruhám van és még 1 db-ot sem tudtam eddig eladni belőlük.
Nem is érdeklődik senki utána. Szerintetek mi lehet a baj?
Hol hirdetsz ?
Fb-on van egy csomó helyi adok-veszek klub. Ilyenekhez érdemes csatlakozni, mert ott már van lehetőség személyes megtekintésére, - aztán ilyenkor sokszor nem csak azt viszi az ember amit kinézett, hanem egy csomó mást is- legalábbis én. És ugye nincs postakoltség.
Vagy bababorzen foglalj asztalt és pakolj ki, ott még alkudozni is lehet ha valakinek az árral van baja.
Én pl. nem szívesen veszek már ruhákat úgy hogy nem tudom megnézni előtte.
Az egyik rúgó amúgy
kifejezetten cuki, örültem volna ha ilyeneket találtam volna hasznaltan anno.
Nem tudom milyen méretűek, de én sem sokáig adtam a fiamra rugit, kb 1 hónapig, mondjuk után jött a marha meleg nyár, aztán télen néha néha, mert az egy jópofa mintájú volt, de inkább body, nadrág, zokni, pulcsi verzió volt. Illetve a lábas nadrágot szerettem még.
A másik ami a body hátránya, lehet csak nálunk, hogy hiába volt jó a váll-ülep, a talpa bizony kicsi volt, így nem éreztem azt, hogy kényelmes neki, ezért inkább hanyagoltam a bodyt. Ha meg nagy volt akkor meg felcsúszott a lába benne, szóval hiába praktikus tudom nekem nem vált be.
Szerintem már kevesebben használnak bodyt, mint régebben.
Amit én szeretek, mikor neten vásárolok, hogy legyen róla feltüntettve milyen állapotú pl írd le, hogy nincs folt, szakadás stb. vagy ha van, akkor azt is fotózd.
A másik, hogy szeretem, ha van váll-ülep távolság, belső szárhossz szóval ilyeneket is mérj, mert ahány body annyi méret. Pl az intersparba vásárolt 15-24 hónaposig való, nem jó a 20 hónapos fiamra.....
Amúgy szerintem szépek a ruhák, lehet sokan kapnak még ilyen méretet babalátogatóba stb, inkább a nagyobb méretű ruhák a kelendőbbek, mert akkor már több váltás kell, hamarabb koszólódik stb.
Ilyen pici méretben én még inkább újat vettem, nem azért mert olyan gazdag vagyok, hanem mert fogalmam sem volt, hogy pl a vaterán milyen jókat lehet kifogni, vagy a túrkálókba, na ez úgy a 74-80 körüli méretnél változott, azóta nagyon ritkán veszek újat, a vaterát bújom és a bababörzéket a környéken.
Nem adod drágán őket amúgy.
Nálatok nincs bababörze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!