Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem tudok megnyílni...

Miért nem tudok megnyílni senkinek sem?

Figyelt kérdés

Elvesztettem már egy-két legjobb barátot, valószínűleg ez is okozhatja, de nem tudom.

Lenne olyan személy akiben teljesen megbízhatnék. Sosem csalódtam még benne, sosem ítélt el, mindig megértett, még sem tudok megnyílni neki (rokon egyébként).

Barátaim vannak, igaz elég kevesen és nem is tudnak rólam sok mindent.

2013. dec. 5. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is mindig problémás volt, kamaszkorban meg főleg.

Talán azért, mert nincs elég önbizalmad és folyton azon gondolkozol, hogy mások mit gondolnak rólad. Vagy egyszerűen csak nem szeretsz magadról beszélni.

2013. dec. 6. 00:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát ha barátokról van szó, akkor azt mondom, hogy igen, talán.

De viszont mikor másról van szó, akkor nem értem.. Kezdek egyre magányosabb lenni és nehéz. Próbálok nem foglalkozni vele, vagy leülök játszani vagy csinálok valamit ami eltereli a figyelmem de néha rám tör a szomorúság.

Régen elég rossz volt, gyakran csináltam hülyeségeket és félek hogy megint rosszul leszek.

2013. dec. 7. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Ajaj, hát én megértelek...

Ez nehéz dolog. Keress online ismerősöket, akik messze vannak, és akikkel tudsz beszélgetni a gondjaidról-bajaidról. Amúgy meg haverkodj, barátkozz nyugodtan, vagy csináld amit szeretsz.

2013. dec. 13. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!