Miért nem kellenek senkinek a kinőtt baba ruhák?
Egyszerűen nem tudok eladni 1 db-ot sem belőlük pedig van 2 zsákkal 0-6 hónapos korig+ 5-6 db nagyobb méret.
Eddig 2 jelentkezőnk volt de az egyik még az interneten vissza mondta a másik látta de nem kellett neki mert a farmer nadrágon egy 3-4 mm foszlás van.
Pedig nem adok drágán semmit , mégsem kell. 50 FT-600 FT-IG. dE NAGYRÉSZE 200 FT.
A turkálókba pedig az ilyeneket viszik mint a cukrot kiló számra de darabra nem tudom eladni.
Hol hirdessek? Kárpátaljai vagyok, Ukrán terület.
Még mindig drága? Kárpátalján ghrivnyába árulom és 2-8 ghrivnyáért.
De látom hogy mások ugyan olyan állapotút 12-14 ghrivnyáért árulnak és megy is nekik mert sok alá már oda van írva hogy eladva.
Mi lesz ha felteszem a magyar oldalra ?
De ha valakinek nem tetszik a csomagban lévő 13 db csak 2 azért a 2 db-ért biztosan nem veszi meg az egészet.
Mennyit kell egy csomagba tenni és ki dönti el hogy mennyibe kerül?
Igen csomagokban hirdethetnéd. pl. 3 bodi vagy 3 tipegő egyben x par zokni + 2 harisnya VAGY egy kis csomagban van minden pl. 5 bodi, 4 tipegő, 2 pulover/felső, 2 nadrag, 1 harisnya, 1 kabat... es egy ilyennek adsz valami árat. Plusz megengedheted, hogy maga valogassa ossze, hogy az ő csomagjába melyik darabokat kéri.
Így persze hamarabb elkelnek a jobb állapotban lévők (de jobb pénzért is), a maradékot meg majd add olcsóbban.
Az el nem kelteket pedig a végén vidd el vmi olyan helyre, ahol a nagyon szegényeké lehet.
Jobb ötletem nincs.
Magyar oldalon is hirdetheted, de a postaköltség drágítja ezt vedd majd figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!