Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Miért nem kellenek senkinek a...

Miért nem kellenek senkinek a kinőtt baba ruhák?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok eladni 1 db-ot sem belőlük pedig van 2 zsákkal 0-6 hónapos korig+ 5-6 db nagyobb méret.

Eddig 2 jelentkezőnk volt de az egyik még az interneten vissza mondta a másik látta de nem kellett neki mert a farmer nadrágon egy 3-4 mm foszlás van.

Pedig nem adok drágán semmit , mégsem kell. 50 FT-600 FT-IG. dE NAGYRÉSZE 200 FT.

A turkálókba pedig az ilyeneket viszik mint a cukrot kiló számra de darabra nem tudom eladni.

Hol hirdessek? Kárpátaljai vagyok, Ukrán terület.

2014. febr. 16. 12:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%
Tul draga meg igy is. Mindent annyiert tudsz eladni, ambnyiert elviszik.
2014. febr. 16. 13:03
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
nem éri meg darabonként ilyet venni. Miért nem hirdeted csomagokban, minimálár nélkül?
2014. febr. 16. 13:08
 3/20 A kérdező kommentje:

Még mindig drága? Kárpátalján ghrivnyába árulom és 2-8 ghrivnyáért.

De látom hogy mások ugyan olyan állapotút 12-14 ghrivnyáért árulnak és megy is nekik mert sok alá már oda van írva hogy eladva.

Mi lesz ha felteszem a magyar oldalra ?

2014. febr. 16. 13:10
 4/20 A kérdező kommentje:

De ha valakinek nem tetszik a csomagban lévő 13 db csak 2 azért a 2 db-ért biztosan nem veszi meg az egészet.

Mennyit kell egy csomagba tenni és ki dönti el hogy mennyibe kerül?

2014. febr. 16. 13:12
 5/20 A kérdező kommentje:
Vagy azért nem kell mert nem írtam egyhez sem hozzá a méretet?
2014. febr. 16. 13:26
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen csomagokban hirdethetnéd. pl. 3 bodi vagy 3 tipegő egyben x par zokni + 2 harisnya VAGY egy kis csomagban van minden pl. 5 bodi, 4 tipegő, 2 pulover/felső, 2 nadrag, 1 harisnya, 1 kabat... es egy ilyennek adsz valami árat. Plusz megengedheted, hogy maga valogassa ossze, hogy az ő csomagjába melyik darabokat kéri.

Így persze hamarabb elkelnek a jobb állapotban lévők (de jobb pénzért is), a maradékot meg majd add olcsóbban.

Az el nem kelteket pedig a végén vidd el vmi olyan helyre, ahol a nagyon szegényeké lehet.

Jobb ötletem nincs.

Magyar oldalon is hirdetheted, de a postaköltség drágítja ezt vedd majd figyelembe.

2014. febr. 16. 13:31
 7/20 anonim ***** válasza:
A méret a legfontosabb! :-) ird oda, sot adj lehetoseget kerdezesre, mert a 0-3 hós meret is lehet 50, 56, 62-es méret más skálán.
2014. febr. 16. 13:34
 8/20 anonim ***** válasza:
én külföldön dolgozok, ha autoval megyek Magyarországra viszek 3-4 zsák gyerekruhát is..mind gap baby, ralph lauren, tommy hilfiger, burberry, kis adidas, zara cipök, (nem használtak..mert az illetö tul kicsit vett és annyit nem ér neki, hogy kicseréltesse) én ezeket mindig ingyen odaadtam a szomszédoknak. . eszembe se jutott, hogy bármit is kérjek ezekért..
2014. febr. 16. 13:44
 9/20 A kérdező kommentje:
Nos a mi szomszédságunkban nincsen ekkora kicsi gyermek a másik hogy nekem nincs annyi fölös pénzem hogy csak úgy kidobáljam.
2014. febr. 16. 14:05
 10/20 anonim ***** válasza:
hát már pedig ha nem veszik meg ki kell dobnod..ha csak nem adod oda valakinek -nagyvonaluan a használt ruhákat...
2014. febr. 16. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!