1/8 anonim válasza:
Én kaptam egy barátnőmtől kölcsönben elég sokat, jó minőségűek és kellemes anyagúak. Jól is mosódik.
2/8 anonim válasza:
Szia!
Én szeretem, szerintem jók és az áruk sem horror.
Amíg kicsi volt a lányom nagyon szerettem a bodyait és rugdalózóit, de a nagyobb gyerekre való ruhák is jó minőségűek, a harisnyái viszont nagyon rosszak, az kb 2 mosás után szétnyúlik, de a többi szerintem nagyon jó.
3/8 anonim válasza:
Én ezt szoktam venni. Meg vagyok vele elégedve, csak ha nem kifordítva mossuk, akkor elég hamar bolyhosodik. Más problémát nem tapasztaltam: nem nyúlik, nem szakad szét a varrásnál és a patentnál sem, és a patentok is rendesen záródnak. A matrica is jól bírja.
4/8 anonim válasza:
Jó mínőségűek, tartosak, jó áron vannak és szépek is. A 3,5 éves kislányom ruháinak nagy része onnan van. 1 gondom van csak vele, hogy a leggingsekbe, szoknyákba nem túl erős a gumi. Vékony a lánykám, a másfél- 2 éves szoknyáknak nagy a dereka. De ez megoldható, behúzok másik gumit.
5/8 aHermann válasza:
Szia!
A babaruháktól (body, rugdalózó), a kisgyerek ruhákig van tőlük minden (pulcsi, póló, ing, átmeneti kabát, anorák nadrág). Nagyon jó minőségűek, könnyű tisztítani őket. Még a két gyerkőcöt megjárt, többször mosott/tisztított bodyk és rugik is olyanok, mintha újak lennének.
Jó ár/érték.
6/8 anonim válasza:
5 éves a lányom, mióta megszületett, a tescóból öltöztetem.
8/8 anonim válasza:
Volt olyan rugi, amit 90 fokon kimostam és pont ugyanakkora volt, mint előtte. :)
A szárítógépet is jól bírják.
Még egy patentot sem tudtam letépni, pedig én nem kímélem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!