Mennyi babaruha kell?
Figyelt kérdés
Március 6-ra vagyok kiírva a kisfiammal, mennyi babaruci kell az induláshoz? ( rugdalózó, body, harisnya, zokni, pulcsi, nadrág, kikabát, sapka....2013. dec. 13. 08:20
1/4 anonim válasza:
bodybol sok mert legalábbis az enyém elég bukòs volt...de ha esténkénk kimosod őket akkor ne vidd tulzásba mert hamar kinövi...egészséges babát és könnyű szülést kívánok:)
2/4 anonim válasza:
Sok :) Kezdőnek 56-62-es méret. Body legyen hosszú is rövid is, kb 8-10 db kisebb nagyobb. Rugiból is legyen egy pár, 5-6. Harisnya 4-5 szerintem elég, lakásban nem igen fog kelleni, attól függ milyen idő van nálatok. Zokniból sem kell sok 4-5 pár. Sapiból 1-2 elég, vékonyabb vastagabb. Nadrágot pulcsit ha veszel veszel, attól függ hogyan tervezed öltöztetni. Kezdetben elég 1-2, mert vagy ráadod vagy sem. Kiskabáthoz ha ragaszkodsz akkor 1, de szerintem még közepesen vastag bundazsák fog kelleni, de ha az idei márciusból indulok ki akkor nagyon vastag kell majd, ezt ráérsz beszerezni.
3/4 anonim válasza:
Szia!nekem is 56-62-est mondtak,be is szereztem mindent de bajban voltam amikor hazahoztuk az 55 centis babát és vmiért az 56-osokban elveszett. Talán egy rugi volt ami nem lógott rajta, első nap harisnyát lógó bodyval adtam rá itthon, mert más nem volt jó:) A biztonság kedvéért sztem szerezz be 1-2 50-es bodyt meg rugit is. Nem kell sok, csak legyen 1-2 napra elég, hátha épp ünnepnapra esik a szülés és nem tudsz hirtelen venni, mint én:)
4/4 anonim válasza:
Mindenböl ugy 5-6 db kabát sapka csak 1-2 db pulcsi,harisny 2-3 db ,zokni nem kell .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!