Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mennyi lesz a postaköltség?...

Mennyi lesz a postaköltség? (Babaruha)

Figyelt kérdés
Lehet nem ide kellett volna kiraknom a kérdést, de hátha tudtok segiteni. Babaruhát szeretnék postázni, de nem tudom, hogy el tudom-e küldeni sima levélként. Ha kb 20x30cm-es boritékba rakom, talán nem haladja meg a 2centi vastagságot, de nem tudom, hogy ezt igy elfogadják-e vagy csak a 22x11centis postakész boriték a jó!?
2013. okt. 9. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
324x 229x 24 mm-t bármely irányból meghaladó levél csak ajánlottan adható fel. A postakész borítékra is vonatkozik.
2013. okt. 9. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:

nem is értem a kérdést

nagyon sokat postázok, de hogy hány cm-es a boríték, soha le nem mértem, van hogy nem is borítékot használok, hanem sima fehér papírba csomagolom

A súlya számít, itt a díjszabás:

[link]

az hogy simán, vagy ajánlva adod fel, az rajtad múlik, de ha simán adod fel, felelősséget ne vállalj érte

2013. okt. 9. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a legújabb ,hogy egy normál könyv méretét megheledó csomagot/levelet már csak ajánlva lehet feladni!

Azért vannak megadva a méretek.

Tegnap előtt a postán vonalzóval mérte a levelem vastagságát...:DDD alig bírtam meggyőzni,hogy nem haladja meg az előírt méretet!

Szóval ha kb eltér 1 könyv méretétől,nagy valószínűséggel csak ajánlva fogják elküldeni.

Illetve,úgy határozták még meg,hogy be kell férnie egy normál postaládába,akkor mehet simán még...jól kitalálták! :(

2013. okt. 9. 23:40
 4/4 anonim ***** válasza:
** meghaladó bocsánat
2013. okt. 9. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!