Babátoknak vennétek turkálóban babaruhát? Nyugodt szívvel adhatok rá használt ruhát?
Én nagyon használt ruha ellenes voltam, a gyerekek előtt soha nem is jártam turkálóban. Aztán ahogy nézegettem az on-line aukciós piactereket, és be-benéztem egy-két jobb, vállfás turiba, rájöttem, hogy márkás, pisszenésmentes holmikat lehet potom áron megvenni. Mondjuk bodyt, rugit, zoknit sose vettem használtan, de pl farmert, pulcsit, pólót igen. Pl van a nagy fiamnak egy Zara farmerje, ami teljesen hibátlan és 200Ft-ért vettem. Ez mondjuk egy ritka jó fogás volt, de lehet 900Ft-ért Wrangler farmert is venni szintén hibátlanul, C&A, Cherokee, F&F pulcsikat 600Ft körül.
Szóval igen, adhatsz rá használt ruhát, de keresd az alig-alig használtakat. :)
Igen..vettem és kaptam is..
Kimostam,kivasaltam kb. mintha újak lettek volna.
Igen! Ha jó minőségű, nem kopott, foltos, akkor miért ne?
Én is vettem pl. a Brendonban rugikat 4 ezerért darabját, aztán volt, amelyiket úgy kinőtte,hogy két hét alatt egyszer tudtam ráadni. Így aztán vegyesen csinálom. Újat is kap, meg "használtat" is!
teljesen megértem hogy aki megteheti újat vesz én is így tennék :)
most sajnos nem tehetem meg, 90 fokos mosás és alapos vasalás után semmiféle lelki terhet nem okoz ráadni babámra a használt ruhát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!