Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vettetek használt ruhát a...

Vettetek használt ruhát a babátoknak?

Figyelt kérdés

Ha igen, menniyért és hol???

Most akarom őket eladni, hírdetni, és meg mondom őszintén nincs sok időm "babrálni" vele, szeretném ha gyorsan elkapkodnák.

Szép állapotú ruhák, van közülük olyan, ami csak egyszer volt a lányomon.

2012. okt. 17. 15:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen vettem és veszek a mai napig, főleg a Teszveszen. Ha nem akarsz vele sokat vacakolni, akkor csomagokat állíts össze, és ne túl borsos áron add, akkor tutira hamar elkapkodják.
2012. okt. 17. 15:24
 2/13 anonim ***** válasza:

Vaterán és jobb minőségű turiban veszek.

Ára változó,de sokkal olcsóbb mint boltban megvenni.

2012. okt. 17. 15:24
 3/13 anonim ***** válasza:
A ruhák kb. 90 %-át bababizikben és turikban vettem. :) Az újszülött cuccok olyan jó állapotban vannak még használtan is, hogy nem éreztem cikinek, hogy azt vettem. Így ugyanannyi pénzért háromszor annyi ruhát vehettem. A bababizikben úgy kb. 300,-Ft darabja a rugiknak, naciknak, bodyknak, turiban olcsóbb. Be is adhatod őket bababizibe, bár ott csak akkor fizetik ki neked, ha eladták. Vagy ahogy előttem írták, összeállítasz egy csomagot. Ismerősöktől is lehet érdeklődni, hogy nincs-e valakinek szüksége ruhácskákra.
2012. okt. 17. 15:27
 4/13 anonim ***** válasza:

Csak azt vettem. Új nincs is.

Vaterán, és angol turiban.

Főleg csomagban vettem a Vaterán, így sokkal kedvezőbb az ár. Szállítással együtt darabja kb. 200-300 Ft. (body, rugi)

2012. okt. 17. 15:28
 5/13 anonim ***** válasza:

Én is a vaterán vettem már használt csomagot.

Ha nem akarsz sokat babrálni vele, Te is így tedd fel, én mindig azt keresem, egyesével nem vásárolok, a postaköltség miatt sem.

Fotózd le egybe a cuccot, írd ki, milyen méretből hány darab van a csomagban.

Érdemes a csomagokat méret alapján szortízonod.

Ja és egy jó tanács, ha van benne foltos vagy szakadt, azt inkább ne tedd fel, vagy írd ki a leírásba.

2012. okt. 17. 15:28
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszii

Se foltos, se szakadt nincs. Rengeteg ruhát vettem anno, és sokat is kaptunk, így van jó pár darab,ami egy két alkalommal volt használva.

2012. okt. 17. 15:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Kizárólag használtat vettem én is :)

Én csomagban szeretem venni, mert így nekem sem kell vacakolnom, egyszerre fizetek csak postaköltséget.

Vaterán hirdesd meg. Jobban jársz, ha van licitálós ár és fix ár. SOkan szeretnek licitálgatni, de én nem, inkább gyorsan leütöm, utalok, és hamarosan nálam is a csomag :)

És még arra figyelj, hogy hónap végén nincs pénzünk, így inkább hó elején vásárolunk :)

2012. okt. 17. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Privibe megírhatnád, ha felteszed a vaterára, hogy milyen néven vagy, mert szívesen ránéznék :)))

2012. okt. 17. 15:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Este fotózom, és felrakom őket, jelzek:):)
2012. okt. 17. 15:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Én utoljára a vaterán vettem márkás 56-62es csomagot, 7000ft volt a 18 darabos rugi, kabát, kardigán, sapi csomag.

Szóval 388 ft volt darabja, ha úgy nézzük.

2012. okt. 17. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!