Vettetek használt ruhát a babátoknak?
Ha igen, menniyért és hol???
Most akarom őket eladni, hírdetni, és meg mondom őszintén nincs sok időm "babrálni" vele, szeretném ha gyorsan elkapkodnák.
Szép állapotú ruhák, van közülük olyan, ami csak egyszer volt a lányomon.
Vaterán és jobb minőségű turiban veszek.
Ára változó,de sokkal olcsóbb mint boltban megvenni.
Csak azt vettem. Új nincs is.
Vaterán, és angol turiban.
Főleg csomagban vettem a Vaterán, így sokkal kedvezőbb az ár. Szállítással együtt darabja kb. 200-300 Ft. (body, rugi)
Én is a vaterán vettem már használt csomagot.
Ha nem akarsz sokat babrálni vele, Te is így tedd fel, én mindig azt keresem, egyesével nem vásárolok, a postaköltség miatt sem.
Fotózd le egybe a cuccot, írd ki, milyen méretből hány darab van a csomagban.
Érdemes a csomagokat méret alapján szortízonod.
Ja és egy jó tanács, ha van benne foltos vagy szakadt, azt inkább ne tedd fel, vagy írd ki a leírásba.
Köszii
Se foltos, se szakadt nincs. Rengeteg ruhát vettem anno, és sokat is kaptunk, így van jó pár darab,ami egy két alkalommal volt használva.
Kizárólag használtat vettem én is :)
Én csomagban szeretem venni, mert így nekem sem kell vacakolnom, egyszerre fizetek csak postaköltséget.
Vaterán hirdesd meg. Jobban jársz, ha van licitálós ár és fix ár. SOkan szeretnek licitálgatni, de én nem, inkább gyorsan leütöm, utalok, és hamarosan nálam is a csomag :)
És még arra figyelj, hogy hónap végén nincs pénzünk, így inkább hó elején vásárolunk :)
5-ös vagyok
Privibe megírhatnád, ha felteszed a vaterára, hogy milyen néven vagy, mert szívesen ránéznék :)))
Én utoljára a vaterán vettem márkás 56-62es csomagot, 7000ft volt a 18 darabos rugi, kabát, kardigán, sapi csomag.
Szóval 388 ft volt darabja, ha úgy nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!